Το «Άφτερλωβ», μια αστεία, συγκινητική και καυστική μετα-ερωτική ιστορία δυο ανθρώπων που αρνούνται να μεγαλώσουν, επιλέχθηκε για την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Διαγωνιστικό Τμήμα Νέων Σκηνοθετών (Concorso Cineasti del Presente) του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λοκάρνο.
Η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Στέργιου Πάσχου, παρακολουθεί την απέλπιδα προσπάθεια ενός ζευγαριού (Χάρης Φραγκούλης, Ηρώ Μπέζου) για επικοινωνία. Αποκλεισμένοι και έγκλειστοι, αγκαλιά με λέξεις που περισσεύουν αλλά δεν φτάνουν για να εκφράσουν την ταραχή τους, περικυκλωμένοι από αναμνήσεις και ανήμποροι να εξηγήσουν αυτό που τους συμβαίνει, οι δυο ήρωες ξεκινούν μια αθώα βόλτα στην εξοχή για να συνειδητοποιήσουν πολύ γρήγορα πως έχουν χαθεί σ’ ένα αφιλόξενο κι ανεξερεύνητο δάσος…
Το «Αφτερλωβ» γυρίστηκε δυο χρόνια μετά τη μικρού μήκους ταινία του Πάσχου «Ο Έλβις Είναι Νεκρός» και βάζει στην ιστορία του τους ήρωες που έπαιξαν σε εκείνη την ταινία. Παραγωγός της ταινίας είναι η Φαίδρα Βόκαλη (παραγωγή της Marni Films, σε συμπαραγωγή ΕΡΤ, Faliro House Productions).