Εν μέσω ενθουσιασμού από τη βάση των ψηφοφόρων του έκανε τις πρώτες δηλώσεις για την ευρεία νίκη του στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης.

Με το «Στέφανε γερά, κυβέρνηση ξανά» και το «Στέφανε προχώρα, άλλαξέ τα όλα», ο νέος πρόεδρος του κόμματος έκανε λόγο για το φως που κέρδισε και την ελπίδα που γίνεται το μέλλον.

«Η σκέψη μου είναι πρώτα απ’ όλα με τους πληγέντες στη Θεσσαλία, οποίοι έχουν περάσει μεγάλες δυσκολίες, είναι μόνοι τους και έχουν μια άλλη δυσκολία. Εύχομαι οι Πολιτεία να λάβει κάθε προληπτικό μέσο», ανέφερε αρχικά συνιστώντας ψυχραιμία στους παρευρισκόμενους και συνέχισε: «Θα τ’ αλλάξουμε μαζί, είναι ο μόνος τρόπος. Από τα μέλη για τα μέλη, από την κοινωνία για την κοινωνία.

Χρειάζεται φως στις δυσκολίες για να νικήσουμε τις οικονομικές χειροπέδες. Για να νικήσουμε το σύστημα που κρατάει τους νέους που είναι έξω από την πατρίδα μας.

Σήμερα το φως κέρδισε και η ελπίδα γίνεται το μέλλον».

Κατόπιν άρχισε να εκφράζει την ευγνωμοσύνη του: «Ευχαριστώ τα 150.000 μέλη που ψήφισαν και έδειξαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ και θα κερδίζει από εδώ και πέρα.  Να ευχαριστήσω τα τριάντα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής που έδωσαν την ευκαιρία να μιλήσω στην ελληνική κοινωνία. Αλλά και τους εθελοντές της καμπάνιας μου, γιατί αλλιώς δεν θα ήμασταν εδώ.

Ευχαριστώ τον Νίκο Παππά (τον οποίο τον έψαχνε έως ότου βρεθεί δίπλα του και αγκαλιαστούν). Σε ευχαριστώ για την υποστήριξη. Το τελευταίο ευχαριστώ πάει στην οικογένειά μου. Αλλά και τη δική μου προσωπική οικογένεια, τον Τάιλερ και την σκυλίτσα μου».

Ανέφερε επίσης ο κ. Κασσελάκης πως «επικοινώνησα πριν από λίγο με την Έφη Αχτσιόγλου η οποία με συνεχάρη για την εκλογική επιτυχία μας. Εγώ από την πλευρά μου της έδωσα συγχαρητήρια για τον αγώνα που έδωσε και της είπα ότι προσβλέπω στην επόμενη μέρα στη συνεργασία της

«Δεν θα σας προδώσω ποτέ» επανέλαβε τρεις φορές κλείνοντας ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.