Samsung Galaxy Unpacked: Ώρα να γνωρίσετε τις ναυαρχίδες του 2023

Όσα ξέρουμε για το πρώτο event της Samsung για το 2023 αλλά και τα νέα κορυφαία smartphones που αναμένονται να κυκλοφορήσουν.

Save the date: Την 1η Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη εκδήλωση, Samsung Galaxy Unpacked, της εταιρείας κολοσσού στο Σαν Φρανσίσκο, όπου θα ανακοινωθούν νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά οι ολοκαίνουργιες συσκευές της σειράς Galaxy της Samsung. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης αλλά φυσικά, θα μεταδοθεί ζωντανά και μέσω streaming μέσα από το Samsung.com/gr και από το επίσημο κανάλι της Samsung στην πλατφόρμα του YouTube.

Ενώ η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει επίσημα όσα θα δούμε, οι… διαρροές και οι φήμες για το πώς θα είναι τα νέα Galaxy S23 πληθαίνουν διαρκώς.

Τι θα δούμε στο Samsung Galaxy Unpacked

Όπως φημολογείται, η ολοκαίνουργια σειρά Galaxy S23 θα αποτελείται από τρία smartphone: τα Galaxy S23, Galaxy S23+ και Galaxy S23 Ultra, που θα διατηρούν, όσον αφορά το design, την περσινή τους διάταξη και την σχεδίαση των καμερών.

Σύμφωνα με φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει, η σχεδίαση ανάμεσα σε Galaxy S23 και Galaxy S23 Ultra παραμένει σχεδόν ίδια και οι διαθέσιμες αποχρώσεις των μοντέλων αναμένονται να είναι λευκό χρυσό, ροζ, πράσινο-λαδί και μαύρο.

Όσον αφορά το hardware, αναμένεται οι νέες συσκευές να χρησιμοποιούν αποκλειστικά το Snapdragon 8 Gen 2 chipset και όχι τα Exynos chipsets, που χρησιμοποιήθηκαν πρόσφατα για τις συσκευές που κυκλοφορούν στην αγορά της Ευρώπης.

Εκτός από τις πιο ισχυρές επιδόσεις, οι φήμες αναφέρουν ότι τα Galaxy S23 και Galaxy S23+ αναμένονται να κυκλοφορήσουν  με 8GB μνήμης RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου, με την εταιρεία να αφήνει την χωρητικότητα των 128GB στις περισσότερες αγορές.

Το Galaxy S23 Ultra αναμένεται να κυκλοφορήσει με 12GB μνήμης RAM και εκδόσεις με 256GB, 512GB ή 1ΤΒ αποθηκευτικού χώρου.

Και μέχρι τότε;

Μέχρι την επίσημη κυκλοφορία της ολοκαίνουργιας σειράς της Samsung, μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να βρείτε καινοτόμες συσκευές, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, στην απεριόριστη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε smartphones και θα το παραλάβετε χωρίς καθυστέρηση, στην ώρα του, στην πόρτα σας, χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας.

Τώρα, έχετε την ευκαιρία να επωφεληθείτε από τις χειμερινές εκπτώσεις και μην ξεχνάτε ότι με το SHOPFLIX.GR οι αγορές σας είναι πιο εύκολες από ποτέ, αφού μπορείτε να αγοράσετε ό,τι κι αν θέλετε με έως και 60 άτοκες δόσεις.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.