Στο ιατρείο της Βουλής οδηγήθηκε για προληπτικούς λόγους ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος εξαιτίας μιας αιφνίδιας αδιαθεσίας.

Ο κ. Θεοδωρικάκος βρισκόταν στο βήμα της Βουλής, όπου συζητείται το νομοσχέδιο αρμοδιότητάς του για την αναβάθμισης της αστυνομικής εκπαίδευσης και την αναμόρφωση του πλαισίου οργάνωσης της λειτουργίας της Σχολής Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., όταν ζήτησε από το Προεδρείο να διακόψει την ομιλία του για να συνεχίσει αργότερα.

Ακολούθως βγήκε από τα υπουργικά έδρανα στον προθάλαμο που υπάρχει, όπου προσήλθε ο ιατρός της Βουλής, ενώ σε βοήθεια προσέτρεξε και ο ιατρός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης ο οποίος αποχώρησε αμέσως καθώς δεν συνέτρεχε λόγος παραμονής του.

Ακολούθως ο κ. Θεοδωρικάκος οδηγήθηκε περπατώντας στο ιατρείο της Βουλής όπου υποβλήθηκε σε προληπτικές εξετάσεις.

Μετά από μια ώρα αποχώρησε από την Βουλή συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του, ενώ ο προεδρεύων Θανάσης Μπούρας ενημέρωσε το Σώμα ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είναι καλά στην υγεία του αλλά πρέπει να αποχωρήσει από την συνεδρίαση για λόγους προληπτικούς.

Ο ίδιος είπε φεύγοντας ότι πηγαίνει σπίτι του να ξεκουραστεί κατόπιν σύστασης των ιατρών της Βουλής και ότι τον ταλαιπωρεί μια ίωση, όχι covid καθώς όλα τα τεστ pcr που έχει κάνει ήταν αρνητικά.