Ταχύτατα, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο. Με τους 4 δράστες να πετάγονται από το αυτοκίνητο που επέβαιναν μόλις αυτό έφτασε έξω από το μίνι μάρκετ της Θεσσαλονίκης και με ένα όπλο στα χέρια που βλέπουμε εδώ να σκορπούν τον τρόμο στη νεαρή υπάλληλο, που βρισκόταν πίσω από το ταμείο.

Κουκουλοφόροι

Οι ένοπλοι κουκουλοφόροι πέρασαν πίσω από το ταμείο και άρχισαν να το αδειάζουν, με την υπάλληλο να στέκεται κι να τους παρακολουθεί φοβισμένη. Οι τρεις αδειάζουν τα ράφια που υπήρχαν τσιγάρα και ο τέταρτος βουτάει τα ψιλά που υπήρχαν μέσα στην ταμειακή μηχανή.

Αμέσως μετά, μεταφέρουν τα κλοπιμαία στο κόκκινο αυτοκίνητο και γίνονται καπνός.

Στις 3 το πρωί

Όλα έγιναν στις 03.00 χθες τη νύχτα στην οδό Λαγκαδά. Με τους δράστες να φέρνουν σάκους για να βάλουν τα κλοπιμαία και να έχουν πάρει τα μέτρα τους, για να μην φανούν τα χαρακτηριστικά τους, στα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας.

Αν όπως μας λέει μπορούσε να γυρίσει το χρόνο πίσω δεν θα αγόραζε το μίνι μάρκετ. Από τη μέρα που έγινε ιδιοκτήτης έχουν σημειωθεί 9 ληστείες με τρόπο πανομοιότυπο. Με τον ίδιο να απελπισμένος κι τους υπαλλήλους που πιάνουν δουλειά να βρίσκονται όπως φαίνεται διαρκώς σε ετοιμότητα.

Σοκαρισμένη η υπάλληλος

Τη νύχτα της ληστείας αντιμέτωπη με τους ένοπλους κουκουλοφόρους ήρθε μια νεαρή φοιτήτρια που είχε πιάσει δουλειά πριν από λίγους μήνες. Πλέον προσπαθεί να ξεπεράσει το ισχυρό σοκ, με τον εργοδότη της, να βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό της.

Οι έρευνες για τους ληστές συνεχίζονται χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχουν λύσει το μυστήριο της τελευταίας ληστείας.