Η τελευταία πράξη του δράματος που συγκλόνισε όλη τη χώρα γράφεται σήμερα στην Αλόννησο καθώς στις 15:00, θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της 20χρονης Καρολάιν, η οποία δολοφονήθηκε άγρια μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά από αδίστακτους ληστές.=

Η σορός, συνοδευόμενη από τους συγγενείς της αδικοχαμένης 20χρονης, ταξίδεψε από την Αθήνα στο Βόλο, και από εκεί με πλοίο της γραμμής μεταφέρθηκε στο λιμάνι του νησιού.

Το πλοίο που μετέφερε τη σορό της αδικοχαμένης μητέρας έφτασε στο νησί των Σποράδων λίγα λεπτά μετά τη μία το μεσημέρι.

Στο πλοίο βρισκόταν και η μητέρα της Καρολάϊν, η οποία ήταν συντετριμμένη.

Τραγική φιγούρα ο 32χρονος πιλότος με την κόρη του στην αγκαλιά

Την ίδια ώρα στο ελικοδρόμιο του νησιού προσγειώθηκαν τρία ελικόπτερα που διατέθηκαν από την εταιρεία που εργάζεται ο 32χρονος πιλότος προκειμένου να ταξιδέψουν στο νησί ο ίδιος, το μόλις 11 μηνών κοριτσάκι του ζευγαριού αλλά και συνάδελφοι του άνδρα που τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης βίωσε έναν εφιάλτη που δεν τον χωράει ο ανθρώπινος νους.

Ο 32χρονος πιλότος βγήκε από το ελικόπτερο έχοντας στην αγκαλιά του με την κορούλα του.

H 20χρονη Καρολάιν με καταγωγή από το Ηνωμένο Βασίλειο μετακόμισε με τους γονείς της στην Αλόννησο, όπου έφτιαξαν το δικό τους σπίτι “στον παράδεισο” όπως συνήθιζε να λέει. Το κορίτσι μεγάλωσε στο νησί από την ηλικία των εννέα ετών και έφυγε πριν από λίγους μήνες, όταν αποφάσισε να κάνει οικογένεια με τον αγαπημένο της Μπάμπη.