Λίγο καιρό μετά από τη συνέντευξή του στην «As» όπου είχε πει μεταξύ άλλων πως θα τον ενδιέφερε η προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του σε κάποιο από τα κορυφαία κλαμπ της Ισπανίας, ανάβοντας φωτιές στους φίλους της Λίβερπουλ, ο Μοχάμεντ Σαλάχ θέλησε να… επαναπροσδιορίσει τη θέση του.

Συγκεκριμένα, άφησε να εννοηθεί πως επιθυμεί να συνεχίσει για πολύ καιρό ακόμα να φοράει την κόκκινη φανέλα, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023, ωστόσο ξεκαθάρισε πως αυτό θα εξαρτηθεί από τη διοίκηση της ομάδας του Μέρσεϊσάιντ.

«Θέλω να δίνω το 100% για τους ανθρώπους, που μου δείχνουν διαρκώς την αγάπη του. Εάν με ρωτάτε, σας απαντώ ότι θέλω να μείνω στην Λίβερπουλ για όσο περισσότερο μπορώ, όμως, όπως έχω πει στο παρελθόν, αυτό είναι στα χέρια του συλλόγου.

Θα προσφέρω πάντα το 100% μέχρι το τελευταίο λεπτό σε αυτό το σύλλογο και επιθυμώ να κατακτήσω όσο δυνατόν περισσότερα τρόπαια», τόνισε ο Σαλάχ με δηλώσεις που έκανε στον νορβηγικό τηλεοπτικό σταθμό «TV2» στο περιθώριο του ντέρμπι της Premier League με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για να μιλήσει κατόπιν για τη φετινή ιδιαίτερη σεζόν που παίζεται μπάλα σε άδεια γήπεδα.

«Ελπίζω να βελτιωθούν τα πράγματα ώστε ο κόσμος να επιστρέψει στο γήπεδο. Το σημαντικότερο πράγμα είναι η υγεία τους. Δεν μπορούμε να κάνουμε παράπονα. Κάποιοι άνθρωποι περνούν δυσκολότερα απ’ ότι εμείς, οπότε είμαστε σε καλή κατάσταση

Το Άνφιλντ είναι Άνφιλντ και όταν έρχονται οι οπαδοί εδώ, κάνουν μία τεράστια διαφορά υπέρ μας. Μας λείπουν οι οπαδοί, τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια αλλά δεν μπορώ να παραπονιέμαι επειδή ξέρω την κατάσταση και διαβάζω τις ειδήσεις».

Όσον αφορά στους αρκετούς τραυματισμούς (κάποιοι εξ αυτών σοβαροί και μακροχρόνιοι) που βασανίζουν φέτος τους περισσότερους παίκτες των κόκκινων, ο Αιγύπτιος φορ δήλωσε:

«Έχουμε χάσει τοπ παίκτες όπως ο Βίρτζιλ (Φαν Ντάικ) και ο Τζο (Γκόμεζ) ενώ είναι τραυματίας και ο Ντιόγκο Ζότα. Ναι, έχουμε τραυματισμούς αλλά θα πρέπει να διαχειριστούμε την κατάσταση και να συνεχίσουμε. Έτσι είναι η κατάσταση και δεν κάνουμε παράπονα, μόνο έτσι θα τα καταφέρουμε».