Οι ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις είναι πλέον κάτι δεδομένο. Αυτό που μέχρι πριν μερικά χρόνια (ή μήπως να πούμε μήνες), ήταν καινοτόμο και οι δυνατότητες που πρόσφερε ήταν εντυπωσιακές, καταλήγει να είναι ξεπερασμένο. Αυτές οι εξελίξεις επηρεάζουν την καθημερινότητά σε όλα τα επίπεδα, από προσωπικά μέχρι επαγγελματικά.

Και αν στην προσωπική σας ζωή μπορείτε να κάνετε υποχωρήσεις ή να προσαρμοστείτε ανάλογα, τι γίνεται όταν έχετε τη δική μας επιχείρηση; Σίγουρα εδώ δεν χωράνε λάθη και πειραματισμοί. Το να έχετε γνώση των αλλαγών που συμβαίνουν στη τεχνολογία είναι ζωτικής σημασίας για να παραμείνετε ανταγωνιστικοί και να ξεχωρίσετε ανάμεσα σε μια πληθώρα επιχειρήσεων.

Και αν αυτό είναι κάτι που σας τρομάζει και φοβάστε ότι μπορεί να χαθείτε σε έναν ωκεανό πληροφοριών και γενικοτήτων, 3 είναι τα ερωτήματα που θα σας βοηθήσουν να κάνετε την αρχή προς τη σωστή κατεύθυνση:

1) Καλύπτετε τις ανάγκες των πελατών σας στο 100%; Μένουν ικανοποιημένοι από την ταχύτητα, την ποιότητα των υπηρεσιών σας και γενικότερα την εξυπηρέτηση που τους προσφέρετε; Μην διστάσετε να ζητήσετε feedback και ανάλογα με τις απαντήσεις τους να κινηθείτε ανάλογα.

2) Χρησιμοποιείτε για την επιχείρησή σας τα καλύτερα εργαλεία, αυτά που θα κάνουν κάθε διαδικασία ακόμα πιο γρήγορη και ακριβής; Παραδείγματος χάρη, έχετε το καλύτερο σύστημα κυβερνοασφάλειας; Αν δεν είστε σίγουροι ότι χρησιμοποιείτε αυτό που προσφέρει την πλέον αξιόπιστη λύση προστασίας για ευαίσθητα δεδομένα, τα δικά σας αλλά και των πελατών σας, τότε ίσως πρέπει να ξανασκεφτείτε την επιλογή σας.

3) Οι συνεργάτες σας είναι όσο ενημερωμένοι πρέπει, ώστε να σας καθοδηγούν ανάλογα και να σας κρατάνε ενημερωμένους για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις; Δίπλα σας χρειάζεστε τους καλύτερους οι οποίοι μπορούν να καλύψουν κάθε σας απορία σχετικά με τις τεχνολογικές εξελίξεις.

Με στόχο να αυξήσει την ανταγωνιστικότητα των πελατών της, δίνοντας έμφαση στην ικανοποίηση των αναγκών τους και έχοντας αποδείξει ότι πρόκειται για έναν απόλυτα αξιόπιστο συνεργάτη, η εταιρεία Westnet βρίσκεται δίπλα σε κάθε εταιρεία που θέλει να ζει στον παλμό της εποχής μας.

Η Westnet (μέλος του Ομίλου Olympia) δραστηριοποιείται στον χώρο διανομής τεχνολογικών προϊόντων στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Με μια δυναμική παρουσία στην αγορά της διανομής από το 2005, όταν και ιδρύθηκε, έγινε αντιπρόσωπος μεγάλων πολυεθνικών brands. Άλλωστε η εταιρεία έχει καταφέρει να έχει άριστα δομημένες λειτουργίες που συνδυάζει με αμοιβαίες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες της, ιδιότητες που σηματοδοτούν τη συνεχή ανάπτυξή της στον χώρο της. Γι’ αυτό και ανήκει στους κορυφαίους διανομείς της χώρας μας, έχοντας διακριθεί για τα ανταγωνιστικά προϊόντα και τις υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας που προσφέρει, αλλά και για την άρτια εξυπηρέτηση του πελατολογίου της, σε όλα τα κανάλια. Ανάμεσα στους πελάτης βρίσκονται τα μεγαλύτερα δίκτυα καταστημάτων τεχνολογίας της Ελλάδας, όπως MediaMarkt, Κωτσόβολος-Dixons, Public, Electronet, Mega Euronics, Best Electric, Welcome καθώς και τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας Cosmote, Wind και Vodafone.

Ανάμεσα στις πιο πρόσφατες προσθήκες στο commercial portfolio της εταιρείας βρίσκεται η Check Point, ένας κορυφαίος πάροχος λύσεων κυβερνοασφάλειας για κυβερνήσεις και επιχειρήσεις παγκοσμίως. Αυτή η συνεργασία δίνει τη δυνατότητα στη Westnet να διαθέτει διακεκριμένες λύσεις προς μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς που συνεργάζεται ώστε να προστατευτούν από διαδικτυακούς κινδύνους.

Η  συνεργασία της Westnet με τη PFU (EMEA) Limited της προσφέρει ακόμα ένα πλεονέκτημα, αφού ανάμεσα στα commercial προϊόντα που διαθέτει βρίσκονται πια οι νέοι επαγγελματικοί σαρωτές της εταιρείας, οι οποίοι αποτελούν και μια πρακτική λύση για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών. Ανάμεσά τους βρίσκεται και ο  Fujitsu fi-800R, ένας νέος image scanner σχεδιασμένος για γραφεία στην υποδοχή επιχειρήσεων,  ο οποίος συνδυάζει τη σάρωση διαβατηρίων, ταυτοτήτων και λοιπών εγγράφων.

Η Westnet συνεχίζει να προσφέρει τεχνολογικά προϊόντα και εξατομικευμένες λύσεις οι οποίες ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις του συνεχώς μεταβαλλόμενου επιχειρηματικού περιβάλλοντος, ενώ ταυτόχρονα παραμένει πιστή στην στρατηγική της να παρέχει στους πελάτες της σε Ελλάδα και Κύπρο σύγχρονες πρακτικές λύσεις για τις επαγγελματικές ανάγκες κάθε επιχείρησης, ανεξαρτήτως από το μέγεθος τους.

Γι’ αυτό και η βράβευσή της το 2017 με τον τίτλο του «Κορυφαίου Προμηθευτή Τεχνολογίας» που απέσπασε στα Βραβεία «Retail Business Awards», αποδεικνύει τα υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά που χαρακτηρίζουν όλο το φάσμα της συνεργασίας πελάτη – προμηθευτή και προέκυψε κατόπιν έρευνας που διεξήχθη με τη συνεργασία του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και τη συμμετοχή των Διευθυντών Αγορών των αλυσίδων καταστημάτων.