Τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Άρης για τη σεζόν 2019-20 κυκλοφορούν ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα. Προς το παρόν, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα προμηθευτούν μόνο από την μπουτίκ της ομάδας στο Κλεάνθης Βικελίδης, όμως αυτό σύντομα θα αλλάξει.

Όπως ενημέρωσαν οι κίτρινοι, μέχρι στιγμής δεν ήταν δυνατό να διαθέσουν τα πακέτα εισιτηρίων για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο μέσω της πλατφόρμας της Viva και ο λόγος έχει άμεση σχέση με τις βελτιωτικές εργασίες που πραγματοποιούνται στο γήπεδό τους.

Μέσα σε αυτές συμπεριλαμβάνεται και η μετακίνηση των δημοσιογραφικών θεωρείων από τη θύρα 7 στην 9, που έχει ήδη ξεκινήσει. Ακόμη, στην 7 θα τοποθετηθούν επιπλέον 600 νέες θέσεις ακριβώς μπροστά από τον αγωνιστικό χώρο, αυξάνοντας τη συνολική χωρητικότητα της έδρας του Άρη.

Οι αλλαγές αυτές επηρεάζουν την αρίθμηση των εισιτηρίων και πρέπει πρώτα να ρυθμιστούν ορισμένες διαδικαστικές λεπτομέρειες πριν τα διαρκείας να διατεθούν online. Αυτό αναμένεται να γίνει από αύριο (23/05) και έτσι οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να τα προμηθεύονται πλέον και μέσω της Viva.