• Αναζήτηση
 • Πάτρα : Ληστές χτύπησαν άγρια δύο ηλικιωμένους μέσα στο σπίτι τους

  Τον τρόμο έζησε ηλικιωμένο ζευγάρι τα ξημερώματα, στην περιοχή των Βραχνεϊκων Πατρών όταν άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι του ζευγαριού με σκοπό να κλέψουν.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Τον τρόμο έζησε ηλικιωμένο ζευγάρι  τα ξημερώματα, στην περιοχή των Βραχνεϊκων Πατρών όταν άγνωστοι  δράστες εισέβαλαν στο σπίτι του ζευγαριού  με σκοπό να κλέψουν.

  Ωστόσο έγιναν αντιληπτοί από το ζευγάρι, το οποίο και χτύπησαν άσχημα.

  Ειδικότερα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα patrastimes.gr ,  οι δράστες μπήκαν στο σπίτι του ζευγαριού παραβιάζοντας ένα παράθυρο. Ο 85χρονος ξύπνησε από το θόρυβο και σηκώθηκε από το κρεβάτι του για να δει τι συμβαίνει. Αποτέλεσμα ήταν να έρθει αντιμέτωπος με τους δράστες, οι οποίοι τον χτύπησαν άγρια, ενώ στη συνέχεια επιτέθηκαν και στην 78χρονη σύζυγό του, προκειμένου να τους πουν πού υπήρχαν χρήματα και κοσμήματα.

  Από τις φωνές του ζευγαριού ξύπνησαν γείτονες, οι φωνές των οποίων έτρεψαν σε φυγή τους ληστές.

  Αμεσα ειδοποιήθηκε και η αστυνομία, η οποία ξεκίνησε εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

  Το ζευγάρι των ηλικιωμένων μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, καθώς είχαν χτυπηθεί άσχημα από τους ληστές.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk