• Αναζήτηση
 • Παυλόπουλος: Δείχνουμε το σωστό στους γείτονες όταν παρεκτρέπονται

  Μια έμμεση απάντηση στο αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί με την Τουρκία, λόγω της παροχής ασύλου στον έναν από τους οκτώ τούρκους στρατιωτικούς που κατέφυγαν στην Αλεξανδρούπολη μετά την απόπειρα πραξικοπήματος κατά του Ερντογάν τον Ιούλιο του 2016, έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κατά τη συνάντησή του με εκπροσώπους της πολιτικής, στρατιωτικής και θρησκευτικής ηγεσίας της χώρας για τις ευχές για το νέο έτος: «Ο ρόλος μας είναι ιστορικός ακόμα και στους γείτονές μας. Όταν παρεκτρέπονται οφείλουμε να τους δείχνουμε τον σωστό δρόμο».

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Μια έμμεση απάντηση στο αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί με την
  Τουρκία, λόγω της παροχής ασύλου στον έναν από τους οκτώ τούρκους
  στρατιωτικούς που κατέφυγαν στην Αλεξανδρούπολη μετά την απόπειρα
  πραξικοπήματος κατά του Ερντογάν τον Ιούλιο του 2016, έδωσε ο Πρόεδρος
  της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, κατά τη συνάντησή του στο Προεδρικό Μέγαρο με
  εκπροσώπους της πολιτικής, στρατιωτικής και θρησκευτικής ηγεσίας της
  χώρας για τις ευχές για το νέο έτος: «Ο ρόλος μας είναι ιστορικός ακόμα
  και στους γείτονές μας. Όταν παρεκτρέπονται οφείλουμε να τους δείχνουμε
  τον σωστό δρόμο».

  Δεν διακατεχόμαστε από καμιά αλαζονεία, δεν υπερτιμούμε τις δυνάμεις μας, ούτε πρόκειται να τις υποτιμήσουμε, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προς τους δημοσιογράφους που κάλυπταν την εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο.

  «Ο ρόλος μας είναι ιστορικός ακόμα και στους γείτονές μας. Όταν παρεκτρέπονται οφείλουμε να τους δείχνουμε τον σωστό δρόμο» τόνισε ο κ. Παυλόπουλος και υπογράμμισε: «Η εκτίμηση στη χώρα είναι μεγάλη, όταν χρειαστεί είμαστε ενωμένοι και δυνατοί, και θα το δείξουμε».

  Απευθυνόμενος στον εκπρόσωπο της Κοπτικής Εκκλησίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχήθηκε να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα.

  Από τον αρχηγό ΓΕΣ, αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, ζήτησε να μεταφέρει την αγάπη του και τις ευχές του και ευχήθηκε «καλή δύναμη σ’ αυτό που κάνετε», ενώ στον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγο Βασίλειο Καπέλιο έδωσε τα θερμά του συγχαρητήρια «για όλα αυτά που κάνετε».

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk