• Αναζήτηση
 • Ανακρίνεται η σύζυγος του υπόπτου για την έκρηξη στη Ν. Υόρκη

  Την σύζυγο του Ακάγεντ Ουλά ανακρίνει η αστυνομία του Μπανγκλαντές, του 27χρονου τον οποίο οι αμερικανικές αρχές κατηγορούν ότι πυροδότησε την Δευτέρα έναν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό κοντά στην Τάιμς Σκουέρ της Νέας Υόρκης, ανακοίνωσαν δύο ανώτεροι αξιωματούχοι της αστυνομίας του Μπανγκλαντές.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Την σύζυγο του Ακάγεντ Ουλά ανακρίνει η  αστυνομία του Μπανγκλαντές, του 27χρονου τον οποίο οι αμερικανικές αρχές κατηγορούν ότι πυροδότησε την Δευτέρα έναν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό κοντά στην Τάιμς Σκουέρ της Νέας Υόρκης, ανακοίνωσαν δύο ανώτεροι αξιωματούχοι της αστυνομίας του Μπανγκλαντές.

  Οι δύο αξιωματούχοι, οι οποίοι αρνούνται να κατονομαστούν καθώς δεν τους επιτρέπεται να συζητούν δημοσίως για το θέμα, δεν έδωσαν στη δημοσιότητα λεπτομέρειες σχετικά με την ανάκριση, αλλά είπαν ότι το ζευγάρι έχει ένα αγοράκι έξι μηνών.

  Ο Ουλά είχε τοποθετήσει πάνω του έναν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό και τον πυροδότησε σε μια υπόγεια διάβαση πεζών μεταξύ της Τάιμς Σκουέρ και του σταθμού λεωφορείων Πορτ Οθόριτι στη Νέα Υόρκη την ώρα αιχμής, στις 07:20 (15:20 ώρα Ελλάδας).

  Από την έκρηξη υπέστη εγκαύματα ο ίδιος, ενώ τρεις ακόμη άνθρωποι τραυματίστηκαν, ωστόσο όλοι είναι εκτός κινδύνου.

  Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μπιλ ντε Μπλάζιο χαρακτήρισε το περιστατικό απόπειρα τρομοκρατικής επίθεσης.

  Κόσμος