• Αναζήτηση
 • Αυστραλία: 8χρονο κοριτσάκι έχασε τη ζωή του σε αγωνιστική πίστα

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 8χρονο κοριτσάκι στο Πέρθ της Αυστραλίας, όταν προσέκρουσε με το αγωνιστικό της αυτοκίνητο, πάνω σε τσιμεντένιο φράχτη ειδικής αγωνιστικής πίστας, όπου έκανε προπόνηση.

  Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, η 8χρονη Ανίτα Μπορντ, πραγματοποιούσε «δοκιμαστική διαδρομή» όταν το όχημά της προσέκρουσε στον τοίχο. Οι υπηρεσίες πρώτων βοηθειών έσπευσαν επί τόπου και την μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου κατέληξε την επόμενη μέρα.

  Το κορίτσι πραγματοποιούσε την προπόνησή της, προκειμένου  να πάρει άδεια για τους παιδικούς αγώνες dragster, ανακοίνωσε η Εθνική Ένωση Drag Racing της Αυστραλίας.

  Το άτυχο κοριτσάκι, είχε μόλις κλείσει τα οκτώ της χρόνια -η μικρότερη επιτρεπτή ηλικία για συμμετοχή στους αγώνες με βάση τον επίσημο κανονισμό της Ένωσης- και οδηγούσε ένα όχημα dragster 210cc , μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

  Ο πατέρας της Ίαν Μπορντ ανήρτησε ένα μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο οποίο αναφέρει: «Η καρδιά μου έχει γίνει ένα εκατομμύριο κομμάτια. Θα χρειαστούμε… αγάπη και υποστήριξη για τις επόμενες μέρες, εβδομάδες, μήνες που θα έρθουν».

  Κόσμος