• Αναζήτηση
 • ΗΠΑ: Η διπλωματική ένταση με την Τουρκία δεν επηρεάζει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις

  Η διπλωματική ένταση Τουρκίας - ΗΠΑ δεν έχει επηρεάσει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις, είτε το προσωπικό εκτός Τουρκίας, ανακοίνωσε το Πεντάγωνο, εν μέσω της αμοιβαίας επιβολής ταξιδιωτικών περιορισμών επί των πολιτών των δύο χωρών. «Επιβεβαιώνω ότι αυτές οι εξελίξεις δεν έχουν επηρεάσει τις επιχειρήσεις μας ή το προσωπικό», τόνισε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου συνταγματάρχης Ρόμπερτ Μάνινγκ.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Η διπλωματική ένταση Τουρκίας – ΗΠΑ δεν έχει επηρεάσει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις, είτε το προσωπικό εκτός Τουρκίας, ανακοίνωσε το Πεντάγωνο, εν μέσω της αμοιβαίας επιβολής ταξιδιωτικών περιορισμών επί των πολιτών των δύο χωρών.

  «Επιβεβαιώνω ότι αυτές οι εξελίξεις δεν έχουν επηρεάσει τις επιχειρήσεις μας ή το προσωπικό», τόνισε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου συνταγματάρχης Ρόμπερτ Μάνινγκ.

  «Η τουρκική αεροπορική βάση στο Ιντσιρλίκ συνεχίζει να διαδραματίζει έναν σημαντικό ρόλο στηρίζοντας τις προσπάθειες του ΝΑΤΟ και του διεθνούς συνασπισμού δυνάμεων», πρόσθεσε.

  Σημείωσε ότι η Τουρκία αποτελεί στενό σύμμαχο της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας και ότι οι ΗΠΑ θα συνεχίσουν να συντονίζουν κοινές και ξεχωριστές στρατιωτικές δραστηριότητες με την Άγκυρα.

  Κόσμος
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk