• Αναζήτηση
 • Θεοδωράκης: Στις επόμενες εκλογές ο Καμμένος θα κατέβει με τον ΣΥΡΙΖΑ

  «Ο μεγάλος αγώνας που δίνουμε είναι ο αγώνας της συμμετοχής» τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης σχετικά με τις εκλογές στην Κεντροαριστερά, ενώ σχολίασε και τη δομή της κυβέρνησης λέγοντας πως πλέον είναι ένα κόμμα και όχι δύο.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Απαντήσεις σε ερωτήματα πολιτών για την πολιτική στη χώρα και τον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς έδωσε σε συζήτηση εφ΄όλης της ύλης ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος ήταν καλεσμένος σε αλυσίδα βιβλιοπωλείων.

  «Αν ψηφίσουν κάτω από 100.000 πολίτες θα συντριβούμε, με την έννοια ότι δεν θα έχουν ψηφίσει οι ανένταχτοι του Κέντρου και θα έχουν ψηφίσει μόνο οι κομματικοί μηχανισμοί. Αν ψηφίσουν περίπου 150.000 πολίτες θα είναι ντέρμπι κι αν ψηφίσουν 200.000 και πάνω, θα κερδίσουμε από την πρώτη Κυριακή» είπε ο υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα, ενώ επανέλαβε τις αντιρρήσεις για τις ημερομηνίες εκλογής 12 και 19 Νοεμβρίου, καθώς την πρώτη Κυριακή διοργανώνεται Μαραθώνιος και έκανε λόγο για «μνημείο ανορθολογισμού».

  Σε ερώτηση για τον συνυποψήφιό του Γιώργο Καμίνη τόνισε ότι τον ενοχλεί το ότι υποστηρίζει ότι θα παραμείνει δήμαρχος ακόμη και αν εκλεγεί στην ηγεσία του νέου φορέα. «Είναι απογευματινή εργασία η αρχηγία ενός κόμματος;» διερωτήθηκε χαρακτηριστικά και είπε επίσης ότι είναι απαραίτητο όλοι οι υποψήφιοι που δεν θα είναι στη Βουλή να δηλώσουν ποιος θα τους εκπροσωπεί στο κοινοβούλιο.

  Απαντώντας σε σχόλιο ότι το Ποτάμι έχει οικειότητα με την ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, είπε «δεν έχουμε οικειότητα όμως υπάρχουν πράγματα που λέει ο Μητσοτάκης, τα περισσότερα κλεμμένα από το Ποτάμι, τα οποία είναι πολύ ωραία». Και πρόσθεσε «κοπιάρουν κείμενα, αναλύσεις μας και τα παρουσιάζουν. Στη Θεσσαλονίκη εμφάνισαν 3-4 δικές μας προτάσεις, για την παιδεία, τα πρότυπα σχολεία».

  Ο Σταύρος Θεοδωράκης κάλεσε όλους τους υποψήφιους αρχηγούς να μιλήσουν ανοιχτά και καθαρά για τα μεγάλα θέματα της χώρας τονίζοντας ότι «οι δημόσιοι υπάλληλοι θα πρέπει να αξιολογηθούν, με στόχο είτε την επιβράβευση, είτε την απομάκρυνση. Όπως γίνεται και στον ιδιωτικό τομέα».

  Ο επικεφαλής του Ποταμιού υπογράμμισε ότι οι πολίτες πρέπει να σκεφτούν τρία πράγματα για τους υποψήφιους αρχηγούς. «Με ποιον θα συνεργαστούν σε μια δύσκολη στιγμή για τη χώρα, τι συγκεκριμένα υποστηρίζουν για τα μεγάλα θέματα της χώρας και τι έχουν κάνει μέχρι σήμερα για αυτό το πράγμα που διεκδικούν».

  Υποστήριξε ότι «δεν υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχει ένα ενιαίο κόμμα και λέγεται ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ» και πρόσθεσε «στοιχηματίζω ότι στις επόμενες εκλογές ο κ. Καμμένος θα κατέβει υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ».

  Ο Σταύρος Θεοδωράκης κατέληξε καλώντας τους πολίτες να συμμετάσχουν στη διαδικασία εκλογής του αρχηγού της κεντροαριστεράς και σημειώνοντας «ο μεγάλος αγώνας που δίνουμε είναι ο αγώνας της συμμετοχής. Να πείσουμε τον κόσμο ότι με την ψήφο του μπορεί να αλλάξει τα πράγματα».

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk