• Αναζήτηση
 • Καμίνης: Προσχηματική η απουσία Γεννηματά από την ψηφοφορία για την ταυτότητα του φύλου

  Σχολιάζοντας την ψηφοφορία στη Βουλη πάνω στο νομοσχέδιο για την ταυτότητα του φύλου, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης άφησε αιχμές τόσο κατά της ΝΔ που καταψήφισε το νομοσχέδιο όσο και κατά της Φώφης Γεννηματά. Συγκεκριμένα, σχολιάζοντας τη στάση της ΝΔ, μίλησε για «ήττα», λέγοντας μάλιστα ότι τον τόνο δίνει η «λαϊκή δεξιά». Σε ό,τι αφορά την απουσία της συνυποψηφίας του, ανέφερε ότι ήταν «προσχηματική» και ότι αποτελεί «φυγομαχία».

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Σχολιάζοντας την ψηφοφορία στη Βουλη πάνω στο νομοσχέδιο για την ταυτότητα του φύλου, ο ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης άφησε αιχμές τόσο κατά της ΝΔ που καταψήφισε το νομοσχέδιο όσο και κατά των «απόντων».

  Συγκεκριμένα σχολιάζοντας τη στάση της ΝΔ, μίλησε για «ήττα», λέγοντας μάλιστα ότι τον τόνο δίνει η «λαϊκή δεξιά».

  Σε ό,τι αφορά την απουσία της συνυποψηφίας του Φώφης Γεννηματά από την ψηφοφορία, ανέφερε ότι ήταν «προσχηματική» και ότι αποτελεί «φυγομαχία».

  Σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ο κ.Καμίνης χαρακτήρισε, από τις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται, «ελπιδοφόρες» τις πρόσφατες ομιλίες του γάλλου προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν και του προέδρου της Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ για το μέλλον της Ευρώπης, σημειώνοντας πως για την Ελλάδα η Ευρώπη αποτελεί «ασπίδα». Υπογράμμισε, δε, την ανάγκη οι δήμοι να έχουν πιο άμεση πρόσβαση σε ευρωπαϊκή χρηματοδότηση.

  Τέλος, αναφέρθηκε σε ένα νέο ευρωπαϊκό πρόγραμμα στο οποίο θα συμμετάσχει ο Δήμος Αθηναίων στη βάση μιας πρότασης για την ένταξη των προσφύγων που μένουν σε διαμερίσματα στην πρωτεύουσα και από το οποίο θα λάβει χρηματοδότηση έως πέντε εκατομμύρια ευρώ. Κατά τη διάρκεια της παραμόνης του στις Βρυξέλλες, ο  κ.Καμίνης μίλησε επίσης σε δύο εκδηλώσεις Ελλήνων του Βελγίου.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk