• Αναζήτηση
 • Μικρή έκρηξη στον σταθμό Tower Hill του Λονδίνου

  Εκκενώθηκε ο σταθμός Tower Hill του Λονδίνου έπειτα από μικρή έκρηξη που σημειώθηκε στις 12:30 (τοπική ώρα). Oι αρχές δεν συνδέουν το περιστατικό με την τρομοκρατία, ωστόσο έντονη ανησυχία επικράτησε την ώρα της έκρηξης αφού λίγες ημέρες νωρίτερα η βρετανική πρωτεύουσα δέχτηκε τρομοκρατικό χτύπημα από το Ισλαμικό Κράτος που άφησε πίσω της 30 τραυματίες.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Εκκενώθηκε ο σταθμός Tower Hill του Λονδίνου έπειτα από μικρή έκρηξη που σημειώθηκε στις 12:30 (τοπική ώρα). Oι αρχές δεν συνδέουν το περιστατικό με την τρομοκρατία, ωστόσο έντονη ανησυχία επικράτησε την ώρα της έκρηξης αφού λίγες ημέρες νωρίτερα η βρετανική πρωτεύουσα δέχτηκε τρομοκρατικό χτύπημα από το Ισλαμικό Κράτος που άφησε πίσω του 30 τραυματίες.

  Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η έκρηξη προκλήθηκε από ελαττωματικό φορτιστή κινητού τηλεφώνου.  Δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί, παρά μόνο ο άνδρας που κρατούσε την συσκευή κάηκε ελαφρά στα δάχτυλά του.

  Αμέσως μόλις αισθάνθηκε τη φωτιά να καίει επάνω του, πέταξε στο πάτωμα του βαγονιού τον φορτιστή. Δεν χρειάστηκε να περάσει αρκετή ώρα μέχρι να σβηστεί τελείως η φωτιά.

  Ο άνδρας που κρατούσε την συσκευή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρείς τραυματισμούς. Εκατοντάδες πάντως επιβάτες απομακρύνθηκαν την ώρα την έκρηξης από τον σταθμό που έκλεισε για λίγη ώρα.

  Κόσμος
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk