Βρετανία: Προς αλλαγή κανόνων για ελεύθερη μετακίνηση Ευρωπαίων

Σε επαφές με βρετανικές επιχειρήσεις βρίσκεται η βρετανική κυβέρνηση για να συζητήσει τα σχέδια για περιορισμό της μετανάστευσης, μετά την απόφαση για έξοδο της χώρας από την ΕΕ. Η υπουργός Εσωτερικών σημειώνει ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει αλλαγές στους αλλαγές στους κανόνες που αφορούν την ελεύθερη μετακίνηση των Ευρωπαίων πολιτών.

Σε επαφές με βρετανικές επιχειρήσεις βρίσκεται η βρετανική κυβέρνηση για να συζητήσει τα σχέδια για περιορισμό της μετανάστευσης, μετά την απόφαση για έξοδο της χώρας από την ΕΕ.

Όπως δήλωσε η υπουργός Εσωτερικών της Βρετανίας Άμπερ Ραντ, μιλώντας σε δημοσιογράφους στο περιθώριο του συνεδρίου των Τόρις στο Μπέρμιγχαμ, η βρετανική κυβέρνηση σχεδιάζει αλλαγές στους κανόνες που αφορούν την ελεύθερη μετακίνηση των Ευρωπαίων πολιτών, αλλά σημείωσε ότι δουλεύει ακόμα πάνω στις προτάσεις της.

Κράτη – μέλη της ΕΕ έχουν ζητήσει από τη Βρετανία να μην χαθούν τα δικαιώματα των Ευρωπαίων πολιτών που ζουν και εργάζονται στη χώρα. Σε διαφορετική περίπτωση, προειδοποιούν ότι θα λάβουν αντίστοιχα μέτρα για τους βρετανούς πολίτες που ζουν σε χώρες – μέλη της ΕΕ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κόσμος
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk