Λήξη συναγερμού σε σταθμό του μετρό στο Μιλάνο

Συναγερμός λίγο μετά το μεσημέρι στο Μιλάνο, ανάμεσα σε 11:57 και 12:50 ώρα Ελλάδας, για βόμβα σε σταθμό του μετρό, που τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν δώρα για παιδιά. Συγκεκριμένα μερικά ύποπτα πακέτα βρέθηκαν στο σταθμό του μετρό Καντόρνα, τρεις στάσεις πριν την πλατεία Ντουόμο και αναστάλθηκε προσωρινά η κυκλοφορία σε δύο από τις γραμμές του μετρό στο Μιλάνο ανάμεσα σε 11:57 έως 12:50.

Συναγερμός λίγο μετά το μεσημέρι στο Μιλάνο, ανάμεσα σε 11:57 και 12:50 ώρα Ελλάδας, για βόμβα σε σταθμό του μετρό, που τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν δώρα για παιδιά.

Συγκεκριμένα μερικά ύποπτα πακέτα βρέθηκαν στο σταθμό του μετρό Καντόρνα, τρεις στάσεις πριν την πλατεία Ντουόμο και αναστάλθηκε προσωρινά η κυκλοφορία σε δύο από τις γραμμές του μετρό στο Μιλάνο ανάμεσα σε 11:57 έως 12:50.

Η απόφαση ελήφθη κατόπιν εντολής των αρχών της δημόσιας ασφάλειας, που εκκένωσαν τον σταθμό. Μετά την παρέμβαση της αστυνομίας, που έκανε σχετικές έρευνες, η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε.

Επίσης διεκόπη και η γραμμή Μ1, από Καιρόλι σε Παγκάνο, που πάει για το San Siro. Ο συναγερμός ξεκίνησε όταν στις κάμερες ασφαλείας φάνηκε μια γυναίκα να αφήσει πακέτα σε μία από τις σκάλες του μετρό στην πρόσβαση στην έξοδο για την πλατεία Καντόρνα, που είχε πολύ κόσμο εκείνη την ώρα.

Ετσι ειδοποιήθηκε η αστυνομία, που εκκένωσε τον σταθμό . Τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν κάποια δώρα για παιδιά.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κόσμος
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk