Τούρκος νέος πρωθυπουργός: Πρώτα ο πρόεδρος, «μάχη σε όλα τα μέτωπα»

«Το πιο σημαντικό είναι να αλλάξουμε το Σύνταγμα για ένα προεδρικό σύστημα»: Επαναλαμβάνοντας πολλές φορές την ανάγκη ο τούρκος πρόεδρος να έχει εκτελεστικές εξοπυσίες, φτάνει στην πρωθυπουργία ο Μπιναλί Γιλντιρίμ, στενός συνοδοιπόρος του Ερντογάν. Ο Γιλντιρίμ, αναλαμβάνοντας την ηγεσία της κυβέρνησης, κάλεσε την ΕΕ «να άρει τη σύγχυση στην μεταναστευτική πολιτική», ενώ υπογράμμισε πως θα συνεχιστεί «με αποφασιστικότητα η μάχη εναντίον του κουρδικού PYD, της ISIS και των υποστηρικτών του Γκιουλέν».

«Το πιο σημαντικό είναι να αλλάξουμε το Σύνταγμα για ένα προεδρικό σύστημα»: Επαναλαμβάνοντας πολλές φορές την ανάγκη ο τούρκος πρόεδρος να έχει εκτελεστικές εξοπυσίες, φτάνει στην πρωθυπουργία ο Μπιναλί Γιλντιρίμ, στενός συνοδοιπόρος του Ερντογάν.

Ο Γιλντιρίμ, αναλαμβάνοντας την ηγεσία της κυβέρνησης, κάλεσε την ΕΕ «να άρει τη σύγχυση στην μεταναστευτική πολιτική», ενώ υπογράμμισε πως θα συνεχιστεί «με αποφασιστικότητα η μάχη εναντίον του κουρδικού PYD, της ISIS και των υποστηρικτών του Γκιουλέν».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κόσμος
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk