Β.Κορέα: Θάλασσα από ροδοπέταλα και λατρεία για τον Κιμ Γιονγκ-Ουν

Με μία μεγαλειώδη πολιτική παρέλαση έκλεισε ο Κιμ Γιονγκ-Ουν το πρώτο συνέδριο του Εργατικού Κόμματος της Βορείου Κορέας για τα τελευταία 36 χρόνια, στο οποίο ο ίδιος επανεπιβεβαιώθηκε με όσο μεγαλύτερη έμφαση γινόταν ως απόλυτος ηγέτης και η Πιόνγκγιανγκ τόνισε το μήνυμα προς το εξωτερικό πως δεν σκοπεύει να υποχωρήσει από τις φιλοδοξίες της στα πυρηνικά. Ο Κιμ «προήδρευσε» της παρέλασης από ψηλά, ενώ οι πολίτες περνούσαν ενθουσιαμένοι από κάτω.

Με μία μεγαλειώδη πολιτική παρέλαση έκλεισε ο Κιμ Γιονγκ-Ουν το πρώτο συνέδριο του Εργατικού Κόμματος της Βορείου Κορέας για τα τελευταία 36 χρόνια, στο οποίο ο ίδιος επανεπιβεβαιώθηκε με όσο μεγαλύτερη έμφαση γινόταν ως απόλυτος ηγέτης και η Πιόνγκγιανγκ τόνισε το μήνυμα προς το εξωτερικό πως δεν σκοπεύει να υποχωρήσει από τις φιλοδοξίες της στα πυρηνικά.

Ο Κιμ «προήδρευσε» της παρέλασης από ψηλά, ενώ οι πολίτες περνούσαν ενθουσιαμένοι από κάτω. Η διοργάνωση κύλησε, όπως μεταδίδει το Reuters, πάνω στο πολύ αυστηρό πρόγραμμα και τα απόντα τεθωρακισμένα με πυραύλους που συνήθως βρίσκονται στις στρατιωτικές παρελάσεις είχαν αντικατασταθεί από χάρτινες αναπαραστάσεις τους ανάμεσα στις σημαίες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κόσμος
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk