«Μην απομονωθείτε» καλεί ο Ομπάμα τους νέους της Βρετανίας

Μία ημέρα αφότου προειδοποίησε για τους κινδύνους ενδεχόμενης εξόδου του Ηνωμένου Βασιλείου από τους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα κάλεσε τους νεαρούς Βρετανούς να μην απομονωθούν και να μην αποχωριστούν τον υπόλοιπο κόσμο. «Όταν μιλώ σε νέους ανθρώπους τους εκλιπαρώ, και εκλιπαρώ εσάς, να απορρίψετε τις φωνές της απομόνωσης» δήλωσε μιλώντας ενώπιον 500 νέων Βρετανών.

Μία ημέρα αφότου προειδοποίησε για τους κινδύνους ενδεχόμενης εξόδου του Ηνωμένου Βασιλείου από τους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Μπαράκ Ομπάμα κάλεσε τους νεαρούς Βρετανούς να μην απομονωθούν και να μην αποχωριστούν τον υπόλοιπο κόσμο.

«Όταν μιλώ σε νέους ανθρώπους τους εκλιπαρώ, και εκλιπαρώ εσάς, να απορρίψετε τις φωνές της απομόνωσης» δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος μιλώντας το Σάββατο σε ακροατήριο 500 νεαρών Βρετανών στο Λονδίνο.

«Βλέπουμε καλέσματα για απομόνωση και ξενοφοβία. Θέλω να απευθυνθώ στους νέους και να τους εκλιπαρήσω να απορρίψουν αυτά τα καλέσματα της επιστροφής στο παρελθόν. Απορρίψτε τις δυνάμεις που δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Απορρίψτε τις δυνάμεις που ζητούν την επιστροφή στο παρελθόν. Σας ζητώ να δείτε με μια μακρόπνοη προοπτική την ιστορία» τόνισε ο Ομπάμα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κόσμος
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk