• Αναζήτηση
 • Κίνα: Μετανάστες που ζητούσαν μισθούς δικάστηκαν υπαίθρια «για παραδειγματισμό»

  Οκτώ μετανάστες εργαζόμενοι στην κινεζική περιφέρεια του Σετσουάν που διαμαρτύρονταν για οφειλόμενους μισθούς δικάστηκαν υπαίθρια «ως διδασκαλία για το κοινό πάνω στο νόμο», όπως αναφέρθηκε. Οι εργαζόμενοι καταδικάστηκαν σε ποινές φυλάκισης μεταξύ έξι και οκτώ μηνών.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Οκτώ μετανάστες εργαζόμενοι στην κινεζική περιφέρεια του Σετσουάν που διαμαρτύρονταν για οφειλόμενους μισθούς δικάστηκαν υπαίθρια «ως διδασκαλία για το κοινό πάνω στο νόμο», όπως αναφέρει το κινεζικό επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Beijing.

  Οι δίκες σε ανοικτούς δημόσιους χώρους δεν είναι γενικά ασυνήθιστες στην Κίνα, αφορούν όμως κατά κανόνα αδικήματα όπως ληστείες ή εμπόριο ναρκωτικών -σπανιότατα εργασιακές διαμάχες.

  Η δίκη έγινε την Τετάρτη στην πόλη Λανγκτσόνγκ του Σετσουάν, όπως μεταδίδει το Reuters. Οι οκτώ κατηγορούμενοι είχαν προχωρήσει πέρυσι σε διαμαρτυρία εναντίον του εργοδότη τους, ενός εργολάβου, ζητώντας του μισθούς που τους χρωστούσε.

  Το δικαστήριο τούς έκρινε ένοχους για παρεμπόδιση του έργου της αστυνομίας κατά τη διάρκεια εκείνης της κινητοποίησης.

  Κόσμος
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk