Κίνα:Ζωντανοί εργάτες σε ορυχείο 5 ημέρες μετά την κατάρρευση

Ζωντανούς εντόπισαν τα συνεργεία διάσωσης οκτώ εργάτες στο ορυχείο της επαρχίας Σανντόνγκ, η κατάρρευση στο οποίο πριν από πέντε ημέρες ήταν τόσο ισχυρή που καταγράφηκε και από σεισμογράφους. Τα συνεργεία εκπονούν σχεδιασμούς για τον απεγκλωβισμό των οκτώ, η κατάσταση της υγείας των οποίων είναι καλή.

Ζωντανούς εντόπισαν τα συνεργεία διάσωσης οκτώ εργάτες στο ορυχείο της επαρχίας Σανντόνγκ, η κατάρρευση στο οποίο πριν από πέντε ημέρες ήταν τόσο ισχυρή που καταγράφηκε και από σεισμογράφους.

Τα συνεργεία εκπονούν σχεδιασμούς για τον απεγκλωβισμό των οκτώ, η κατάσταση της υγείας των οποίων είναι καλή.

Οι εργάτες εντοπίστηκαν, όπως μεταδίδει η κινεζική κρατική τηλεόταση CCTV, με χρήση υπέρυθρης κάμερας. Τα συνεργεία κατάφεραν να επικοινωνήσουν μαζί τους και να τους ρίξουν ορισμένες προμήθειες.

Σύμφωνα με τα όσα είπαν στα συνεργεία οι εγκλωβισμένοι, βρίσκονται σε στοές που έχουν μείνει ανέπαφες.

Δύο ημέρες μετά την κατάρρευση, ο ιδιοκτήτης του ορυχείου σκοτώθηκε πέφτοντας σε πηγάδι -επρόκειτο, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις για αυτοκτονία.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κόσμος
ΒΗΜΑτοδότης
  • Βηματοδότης Περί εκπροσώπων…έρημων και απρόσωπων Με αφορμή τα επαναλαμβανόμενα φαινόμενα πολιτικής κακοφωνίας και, αν μη τι άλλο, ατυχούς ενημέρωσης και... ΒΗΜΑτοδότης |
Σίβυλλα
  • Ibiza, Mykonos και .... Πλάκα Το δημοφιλέστατο νησί της Ισπανίας με τους κορυφαίους DJ μοιάζει τόσο μακρινό αυτή τη δύσκολη λόγω COVID-19 εποχή. Ακόμα... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk