Σε παραλία της Σάμου ερωτική επιστολή ιρακινού πρόσφυγα

Δημοσιογράφος της σουηδικής εφημερίδας Aftonbladet, ο οποίος κάνει στη Σάμο ρεπορτάζ για το προσφυγικό κύμα, βρήκε στη βορεινηή παραλία του νησιού ερωτική επιστολή στα αραβικά γραμμένη απο πρόσφυγα, πιθανότατα Ιρακινό. ο οποίος έφθασε εκεί από την Τουρκία.

Δημοσιογράφος της σουηδικής εφημερίδας Aftonbladet, ο οποίος κάνει στη Σάμο ρεπορτάζ για το προσφυγικό κύμα, βρήκε στη βορεινή παραλία του νησιού ερωτική επιστολή στα αραβικά γραμμένη απο πρόσφυγα, πιθανότατα Ιρακινό. ο οποίος έφθασε εκεί από την Τουρκία.
Η επιστολή ήταν τοποθετημένη σε πλαστικό και φωτοτυπία της δημοσιεύεται στην εφημερίδα την Τρίτη.
«Ρόζα μου, σου υπόσχομαι την αγάπη μου ως το τελευταίο λεπτό της ζωής μου. Σου υπόσχομαι ότι δεν θα αφήσω τίποτε να μας χωρίσει ποτέ. Ο,τι κι αν συμβεί», γράφει η επιστολή την οποία υπογράφει ο Χαμόντι, συνηθισμένο υποκοριστικό του Αχμάντ είτε του Μοχάμαντ.
Η εφημερίδα καλεί τους αναγνώστες της να βοηθήσουν στην αναζήτηση του Χαμόντι και γράφει: «Ισως είναι μαζί, ίσως όμως να αναγκάστηκαν να χωριστούν (…) Καλούμε τον αναγνώστη να βοηθήσει κάνοντας χρήση και του Διαδικτύου στην ανεύρεση εκείνου που έγραψε την επιστολή, είτε της Ρόζας του».
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κόσμος
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk