«Δισταγμοί» στη βρετανική Βουλή για επέμβαση στη Συρία

Δεν υποχωρούν οι «δισταγμοί» στους βρετανούς βουλευτές, συμπολιτευόμενους και μη, για το ενδεχόμενο επιδρομών εναντίον της ISIS και στη Συρία: Ομάδα βουλευτών με επιρροή στο Ουέστμινστερ εκφράζει αμφιβολίες για τα πλήγματα και προειδοποιεί τον Κάμερον να μην την φέρει σε ψηφοφορία εάν δεν έχει διασφαλίσει ότι θα περάσει. Ο πρωθυπουργός επιμένει πως θα φέρει, όταν κριθεί σκόπιμο, την απόφαση σε ψηφοφορία -αντιδρώντας σε αναφορές που τον θέλουν να βάζει το σχέδιο στο συρτάρι για το φόβο κοινοβουλευτικής ήττας.

Δεν υποχωρούν οι «δισταγμοί» στους βρετανούς βουλευτές, συμπολιτευόμενους και μη, για το ενδεχόμενο επιδρομών εναντίον της ISIS και στη Συρία: Ομάδα βουλευτών με επιρροή στο Ουέστμινστερ εκφράζει αμφιβολίες για τα πλήγματα και προειδοποιεί τον Κάμερον να μην την φέρει σε ψηφοφορία εάν δεν έχει διασφαλίσει ότι θα περάσει.

Ο πρωθυπουργός επιμένει πως θα φέρει, όταν κριθεί σκόπιμο, την απόφαση σε ψηφοφορία -αντιδρώντας σε αναφορές που τον θέλουν να βάζει το σχέδιο στο συρτάρι για το φόβο κοινοβουλευτικής ήττας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κόσμος
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk