Δρέσδη: Κρεμάλες για την Μέρκελ έβγαλε το ξενοφοβικό Pegida

Το ξενοφοβικό Pegida, το γερμανικό κίνημα «εναντίον της ισλαμοποίησης της Δύσης» (ουσιαστικά, εναντίον των μεταναστών) προσπαθεί να κεφαλαιοποιήσει το προσφυγικό και σε νέα συγκέντρωσή του στη Δρέσδη πήγε ένα βήμα παραπέρα: Έβγαλε και… κρεμάλες για την καγκελάριο Μέρκελ (και τον αντικαγκελάριο Γκάμπριελ), προκαλώντας οργή στο Διαδίκτυο επειδή φαίνεται όλο και πιο πολύ σαν όχλος. Την ίδια στιγμή, η καγκελάριος ρίχνει τους τόνους για τα περί «ζώνης τράνζιτ» για πρόσφυγες ενώ οι συνοριακοί έλεγχοι παρατείνονται μέχρι το Νοέμβριο.

Το ξενοφοβικό Pegida, το γερμανικό κίνημα «εναντίον της ισλαμοποίησης της Δύσης» (ουσιαστικά, εναντίον των μεταναστών) προσπαθεί να κεφαλαιοποιήσει το προσφυγικό και σε νέα συγκέντρωσή του στη Δρέσδη πήγε ένα βήμα παραπέρα: Έβγαλε και… κρεμάλες για την καγκελάριο Μέρκελ (και τον αντικαγκελάριο Γκάμπριελ), προκαλώντας οργή στο Διαδίκτυο επειδή φαίνεται όλο και πιο πολύ σαν όχλος.

Την ίδια στιγμή, η καγκελάριος ρίχνει τους τόνους για τα περί «ζώνης τράνζιτ» για πρόσφυγες ενώ οι συνοριακοί έλεγχοι παρατείνονται μέχρι το Νοέμβριο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κόσμος
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk