• Αναζήτηση
 • Σεούλ: Η Βόρειος Κορέα εκτέλεσε 15 άτομα

  Ο ηγέτης της Βορείου Κορέας Κιμ Γιονγκ-Ουν διέταξε την εκτέλεση 15 ατόμων φέτος, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και αρκετοί ανώτεροι αξιωματούχοι, ανακοίνωσε η υπηρεσία πληροφοριών της Νοτίου Κορέας.

  Ο ηγέτης της Βορείου Κορέας Κιμ Γιονγκ-Ουν διέταξε την εκτέλεση 15 ατόμων το 2015, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και αρκετοί ανώτεροι αξιωματούχοι, ανακοίνωσε η υπηρεσία πληροφοριών της Νοτίου Κορέας.

  Η υπηρεσία είπε στη διάρκεια κοινοβουλευτικής συζήτησης ότι οι εκτελέσεις έγιναν από εκτελεστικό απόσπασμα και ότι οι εκτελεσθέντες κατηγορούνταν για κατασκοπεία.

  Μεταξύ των 15 ατόμων ήταν και δύο υφυπουργοί που φέρεται να αμφισβήτησαν τις πολιτικές του ηγέτη της Β.Κορέας, καθώς και μέλη μιας ορχήστρας.

  Ο Κιμ Γιονγκ-ουν είχε εκτελέσει το 2013 τον πάλαι ποτέ ισχυρό θείο του, με την κατηγορία της προδοσίας.

  Ωστόσο, ελάχιστα είναι γνωστά για το τι συμβαίνει μέσα στη Βόρειο Κορέα. Εάν, πάντως, επιβεβαιωθεί ο αριθμός των εκτελεσθέντων, τότε θα πρόκειται για ένδειξη ότι το καθεστώς της Πιονγιάνγκ γίνεται πιο σκληρό -πέρυσι υπήρχαν πληροφορίες για έξι εκτελέσεις.

  Κόσμος
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Οι σαμπάνιες του τσάρου… Η τεράστια ψάθινη καπελίνα με την υπογραφή Eugenia Kim παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους οι οποίοι έπνεαν στα τουρκικά... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk