Εκατοντάχρονος σκότωσε τη γυναίκα του με τσεκούρι και αυτοκτόνησε

Οι εισαγγελικές αρχές του Νιου Τζέρσεϊ θεωρούν ότι ένας 100χρονος σκότωσε με τσεκούρι την 88χρονη σύζυγό του την ώρα που κοιμόταν, πριν αυτοκτονήσει στο μπάνιο με μαχαίρι. Οι αρχές αναφέρουν πως το ζευγάρι είχε «μακρά ιστορία ενδοοικογενειακών προβλημάτων», αλλά σημειώνει πως το κίνητρο βρίσκεται υπό διερεύνηση.

Οι εισαγγελικές αρχές του Νιου Τζέρσεϊ θεωρούν ότι ένας 100χρονος σκότωσε με τσεκούρι την 88χρονη σύζυγό του την ώρα που κοιμόταν, πριν αυτοκτονήσει στο μπάνιο με μαχαίρι.

Οι αρχές αναφέρουν πως το ζευγάρι είχε «μακρά ιστορία ενδοοικογενειακών προβλημάτων», αλλά σημειώνει πως το κίνητρο βρίσκεται υπό διερεύνηση.

Το ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στο σπίτι τους αργά την Κυριακή στο Έλμγουντ Παρκ του Νιου Τζέρσεϊ. Την αστυνομία ειδοποίησε συγγενής τους και το περιστατικό δημοσιοποιήθηκε τη Δευτέρα.

Όπως φαίνεται, στο σπίτι δεν βρισκόταν κανείς άλλος κατά τη διάρκεια του περιστατικού.

Γείτονες ανέφεραν σε τοπικές εφημερίδες πως έβλεπαν συχνά τους δύο ηλικιωμένους στο δρόμο, τον 100χρονο Μάικλ Τζάσκιν να βγάζει βόλτα έναν σκύλο και την 88χρονη σύζυγό του Ροζαλία να φροντίζει τον κήπο.

Γυναίκα που μένει κοντά στο σπίτι ανέφερε πως είχε δει τελευταία φορά την 88χρονη στον κήπο το πρωί της Κυριακής.

Κόσμος
Σίβυλλα
  • Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk