Αίγυπτος: Ελεύθεροι οι δύο γιοι του Μουμπάρακ

Την απελευθέρωση των δύο γιων του Χόσνι Μουμπάρακ ανακοίνωσε το Κάιρο, την ώρα που η χώρα βράζει μετά την αιματηρή επέτειο της εξέγερσης εναντίον του κάποτε «παντοκράτορα» της Αιγύπτου. Το διήμερο είχε βαφτεί στο αίμα, με τον τελευταίο απολογισμό να ανεβάζει στους 17 τους νεκρούς του διημέρου και τις φωτογραφίες από την δολοφονική καταστολή να αναζωπυρώνουν την οργή εναντίον της αστυνομίας.

Την απελευθέρωση των δύο γιων του Χόσνι Μουμπάρακ ανακοίνωσε το Κάιρο, την ώρα που η χώρα βράζει μετά την αιματηρή επέτειο της εξέγερσης εναντίον του κάποτε «παντοκράτορα» της Αιγύπτου.

Το διήμερο είχε βαφτεί στο αίμα, με τον τελευταίο απολογισμό να ανεβάζει στους 17 τους νεκρούς του διημέρου και τις φωτογραφίες από την δολοφονική καταστολή να αναζωπυρώνουν την οργή εναντίον της αστυνομίας.

Το πρωί της Δευτέρας, το Κάιρο ανακοίνωσε την απελευθέρωση του Γκαμάλ και του Αλαά Μουμπάρακ, των δύο γιων του Χόσνι Μουμπάρακ που είχαν συλληφθεί μαζί του πριν από τέσσερα χρόνια και τους βάρυναν κατηγορίες διαφθοράς.

Οι τελευταίες κινήσεις της αιγυπτιακής Δικαιοσύνης έχουν ανοίξει το δρόμο για την απελευθέρωση και του ίδιου του Χόσνι Μουμπάρακ, ανατρέποντας τις καταδίκες σε βάρος του.

Κόσμος
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk