Οι ευρωπαϊκές ακροδεξιές δυνάμεις συναντώνται το Σάββατο στο Μιλάνο

Δυνάμεις της ευρωπαϊκής ακροδεξιάς θα συγκεντρωθούν, αύριο Σάββατο, στο Μιλάνο σε μια πρωτοβουλία που διοργανώνει το ιταλικό κόμμα Forza Nuova (Νέα Δύναμη). Σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης στη συνάντηση που φέρει τον τίτλο «Εθνικιστική Κίνηση των ευρωπαίων πολιτών» θα συμμετάσχουν ακροδεξιές δυνάμεις από τη Γερμανία, την Ισπανία, τη Σουηδία, τη Βρετανία, καθώς και στελέχη της Χρυσής Αυγής από την Ελλάδα.

Δυνάμεις της ευρωπαϊκής ακροδεξιάς θα συγκεντρωθούν, αύριο Σάββατο, στο Μιλάνο σε μια πρωτοβουλία που διοργανώνει το ιταλικό κόμμα Forza Nuova (Νέα Δύναμη).

Σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης στη συνάντηση που φέρει τον τίτλο «Εθνικιστική Κίνηση των ευρωπαίων πολιτών» θα συμμετάσχουν ακροδεξιές δυνάμεις από τη Γερμανία (NPD), την Ισπανία (Democracia Nacional), τη Σουηδία (Svenskarnas parti) και τη Βρετανία (British National party), καθώς και στελέχη της Χρυσής Αυγής από την Ελλάδα.

Για να αποφευχθούν οποιεσδήποτε αντιδράσεις για την πραγματοποίηση της συνάντησης, η ώρα και το μέρος που θα πραγματοποιηθεί θα δημοσιοποιηθούν λίγες ώρες πριν.

Αυτό που έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής είναι ότι το ραντεβού θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της πρωτεύουσας της Λομβαρδίας σε αίθουσα συνεδριάσεων ή σε χώρο ξενοδοχείου που θα μπορεί να φιλοξενήσει περίπου 200 άτομα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κόσμος
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk