Χριστουγεννιάτικο bazaar βιβλίου από τον Βήμα fm

Για πρώτηφορά, 250.000 βιβλία των εκδόσεων του ΔΟΛ θα διατεθούν προς ένα ευρώ το κάθε ένα και όλα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν στους άπορους και τους άστεγους συνανθρώπους μας του Δήμου Πειραιά

Από την Πέμπτη 11 μέχρι την Κυριακη 14 Δεκεμβρίου ο σταθμός μας διοργανώνει και πάλι το καθιερωμένο φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο bazaar βιβλίου.

Κάνοντας πράξη το σύνθημα ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ, ΕΝΑ ΕΥΡΩ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ, ο ΒΗΜΑ FM φέτος πάει Πειραιά!

Στο Εκθεσιακό Κέντρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, , θα φιλοξενηθεί το μεγαλύτερο bazaar βιβλίου που διοργανώσαμε ποτέ.

Για πρώτηφορά, 250.000 βιβλία των εκδόσεων του ΔΟΛ θα διατεθούν προς ένα ευρώ το κάθε ένα και όλα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν στους άπορους και τους άστεγους συνανθρώπους μας του Δήμου Πειραιά, και θα ανακουφίσουν περισσότερες από 1.500 οικογένειες της περιοχής, που έχουν ανάγκη από τρόφιμα, ρούχα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

Το bazaar θα λειτουργεί 10:00 – 21:00 και κατά τη διάρκειά του, οι επισκέπτες θα μπορούν να επισκέπτονται έναν μεγάλο παιδότοπο που θα δημιουργηθεί για την ψυχαγωγία των μικρών επισκεπτών μας.

Παράλληλα, στο μεγάλο αμφιθέατρο του ΣΕΦ, χωρητικότητας 900 ατόμων οι ακροατές μας θα μπορούν να παρακολουθούν πλούσιο καλλιτεχνικό και πολιτιστικό πρόγραμμα όπως:

Παιδικές θεατρικές παραστάσεις, Θέατρο Σκιών, Συναυλία με τον Χρήστο Νικολόπουλο, τον Κώστα Καραφώτη και την Ζωή Παπαδοπούλου, συναυλία της Καμεράτα, παράσταση της παιδικής Ορχήστρας Σπύρου Λάμπρου, καθώς και να απολαύσουν τις Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες από την Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk