Δεκέμβριος των «ευχών» για παιδιά με ασθένειες

Οι επισκέπτες γνωστής αλυσίδας εστιατορίων, μπορούν να συμβάλλουν πιο ενεργά στο έργο του οργανισμού «Make-A-Wish®» (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), ως την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014, ώστε να πραγματοποιηθούν οι πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών, ηλικίας 3-18 ετών, με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, χαρίζοντάς τους χαρά, δύναμη και ελπίδα.

Αφιερωμένος στις ευχές των παιδιών με σοβαρές, απειλητικές ασθένειες, ευχές που ενισχύουν τον αγώνα τους για ζωή, είναι ο Δεκέμβριος στα ΤGI Fridays™. Οι επισκέπτες της γνωστής αλυσίδας εστιατορίων, μπορούν να συμβάλλουν πιο ενεργά στο έργο του οργανισμού «Make-A-Wish®» (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), ως την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014, ώστε να πραγματοποιηθούν οι πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών, ηλικίας 3-18 ετών, με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, χαρίζοντάς τους χαρά, δύναμη και ελπίδα.
Αγοράζοντας κάποιο από τα αγαπημένα σας πιάτα (Potato Twisters, Chicken Caesar Salad, Jack Daniel’s® Chicken, The Brave Texan, Tahini Sour Marinated Chicken), μπορείτε να προσφέρετε προαιρετικά 0,50 ευρώ επιπλέον. Παράλληλα, για κάθε επιλογή σας τα TGI Fridays™ συμμετέχουν μαζί σας προσφέροντας επιπλέον 0,50 ευρώ.
Make-A-Wish βραδιά στην Κηφισιά
Σε μια μεγάλη γιορτή για τα 17 χρόνια παρουσίας τους στην Ελλάδα, τα TGI Fridays™ διοργανώνουν μια βραδιά αφιερωμένη στο έργο του Make-A-Wish, τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου στο κατάστημα της Κηφισιάς. Το 50% των εσόδων της ξεχωριστής βραδιάς, την οποία θα ντύσει μουσικά η Άντα Λιβιτσάνου με τη μπάντα της, θα διατεθεί για το έργο του οργανισμού.
Η εκπλήρωση μιας ευχής αποτελεί μία τόσο μοναδική εμπειρία και έχει τέτοια δύναμη ώστε να βελτιώνει την ποιότητα της ζωής, όχι μόνο των παιδιών, αλλά και ολόκληρης της οικογένειάς τους.
Λίγα λόγια για το Make-A-Wish

O οργανισμός ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1996 και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει ευχές σε περισσότερα από 1.300 σοβαρά άρρωστα παιδιά, χαρίζοντας τους και πάλι πίστη πως τα όνειρα μπορούν να συμβούν, ακόμα και να γίνουν καλά! Το Make-A-Wish® (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ασχολείται αποκλειστικά με τον ψυχικό κόσμο του άρρωστου παιδιού και όχι με την ασθένειά του. Μέσα από τη διαδικασία μιας ευχής, δημιουργεί για το παιδί και την οικογένειά του αξέχαστες εμπειρίες, δυνατές αναμνήσεις και αναδεικνύει τη μοναδικότητά του με ένα σκοπό: να γεμίσει δύναμη, να πιστέψει στη ζωή και να την ξανακερδίσει. Σήμερα, το Make-A-Wish International έχει παρουσία σχεδόν σε 50 χώρες και στις 5 ηπείρους.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk