Σ. Βούλτεψη: Εμείς πάμε για να κλείσουμε τη συμφωνία

Τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου η κυβερνητική εκπρόσωπος, μίλησε στον Βήμα για τη συνάντηση με την τρόικα στο Παρίσι

Τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη μίλησε στους Μπάμπη Παπαπαναγιώτου και Αργύρη Παπαστάθη για τη συνάντηση με την τρόικα στο Παρίσι.{{{ audio1 }}}

Για τη συνάντηση με την τρόικα στο Παρίσι

«Το σημαντικό είναι ότι αποφασίστηκε να ξεμπλοκάρει η διαδικασία και γίνεται μια ουσιαστική εκκίνηση μ’ αυτή τη συζήτηση που θα γίνει στο Παρίσι. Αφορά ουσιαστικά την τελευταία φάση, η οποία περιλαμβάνει και την αξιολόγηση του προγράμματος και τη βούληση όλων να μπουν οι βάσεις και το πλαίσιο για την επόμενη μέρα. Αυτό που εμείς θέσαμε από την πρώτη στιγμή στις συζητήσεις αυτών των ημερών που αποδείχθηκαν δύσκολες είναι ότι συζητάμε έχοντας όμως ένα όριο και το όριο αυτό είναι η ανάπτυξη. Έχουν ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις, με την κυβέρνηση να κάθεται στο τραπέζι, αλλά υπάρχει όριο. Δεν μας αρέσει η έκφραση «κόκκινες γραμμές», πλην όμως η ανάπτυξη – και το λέω τρεις φορές – είναι το όριό μας.

Στόχος είναι να προλάβουμε να κλείσει η συμφωνία μέχρι το τέλος του χρόνου. Η ουσία είναι συγκεκριμένη: εμείς, πάμε για να την κλείσουμε τη συμφωνία, ώστε να προλάβουμε και την 8η Δεκεμβρίου. Από εκεί και πέρα, οι προθεσμίες υπάρχουν και είναι έως το τέλος του χρόνου. Αυτή είναι η δική μας βούληση.»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk