Ανταλλακτικό παζάρι στο Σταθμό Λαρίσης

Βιβλία, ρούχα, καπέλα, cd/dvd, επιτραπέζια και παιδικά παιχνίδια, είδη σπιτιού, ασπρόρουχα και γυαλικά, χαρτικά, κάλτσες, μικρές συσκευές, φωτογραφικές μηχανές, φουλάρια, τυποποιημένες τροφές, γάλατα και ό,τι άλλο έχει ο καθένας που μένει αχρησιμοποίητο σε συρτάρια και ντουλάπες, θα βρει μια νέα «ζωή» μέσα από το ανταλλακτικό/χαριστικό παζάρι του Δικτύου Δικαιωμάτων του Παιδιού.

Βιβλία, ρούχα, καπέλα, cd/dvd, επιτραπέζια και παιδικά παιχνίδια, είδη σπιτιού, ασπρόρουχα και γυαλικά, χαρτικά, κάλτσες, μικρές συσκευές, φωτογραφικές μηχανές, φουλάρια, τυποποιημένες τροφές, γάλατα και ό,τι άλλο έχει ο καθένας που μένει αχρησιμοποίητο σε συρτάρια και ντουλάπες, θα βρει μια νέα «ζωή» μέσα από το ανταλλακτικό/χαριστικό παζάρι του Δικτύου Δικαιωμάτων του Παιδιού. Τα παζάρι θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Οκτωβρίου, ώρες 11.00 – 15.00, στο Εργαστήρι Πολιτισμού, Αλκαμένους 11β, στο Σταθμό Λαρίσης.
Αρκεί λοιπόν να ανοίξουμε τα συρτάρια και τις αποθήκες μας και να δώσουμε μια ευκαιρία σε αντικείμενα, ρούχα για μικρούς και μεγάλους, παιχνίδια, είδη σπιτιού κλπ, που κάποιοι συνάνθρωποί μας τα έχουν ανάγκη. Τα πράγματα που θα διατεθούν στο ανταλλακτικό/χαριστικό παζάρι θα πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση, καθαρά και σιδερωμένα. «Σημασία εξάλλου δεν έχει η αξία, αλλά η ανταλλαγή».
Στη διάρκεια του μπαζάρ, ώρες 12.00 – 14.00, στους επισκέπτες θα κρατήσουν συντροφιά με τις κιθάρες τους οι μουσικοί Θοδωρής Μαστρογιαννάκος και Στάθης Κλείτσας.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα