Ομαλά εξελίσσεται η επιστροφή των αδειούχων

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα εξελίσσεται η επιστροφή αδειούχων κατά την προτελευταία εβδομάδα του Αυγούστου.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα εξελίσσεται η επιστροφή των αδειούχων κατά την προτελευταία εβδομάδα του Αυγούστου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Λιμενικού Σώματος, στο λιμάνι του Πειραιά κατά τη χθεσινή ημέρα κατέφθασαν 35.856 επιβάτες, στο λιμάνι της Ραφήνας 7.565 επιβάτες και στο λιμάνι του Λαυρίου 6.303 επιβάτες.

Στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου – Πατρών από το πρωί η ροή των οχημάτων εξελίσσεται ομαλά και η κίνηση, σύμφωνα με τα στοιχεία, κυμαίνεται στα περσινά επίπεδα. Παρόμοια είναι η εικόνα και στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας με τη ροή των οχημάτων να είναι ομαλή.

Στην περιοχή της Κοιλάδας των Τεμπών η Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας προχώρησε σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που ισχύουν έως τις 10 το βράδυ, αφορούν σε αλλαγή διατομής του οδοστρώματος στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς Αθήνα από τα διόδια Πυργετού, έως τη διασταύρωση Ομολίου, αποκλείοντας το δεξιό έρεισμα και τα οχήματα που θα κινούνται επί της επαρχιακής οδού Λάρισας- Στομίου με κατεύθυνση την Αθήνα, θα εισέρχονται στην Ν.Ε.Ο. Αθηνών- Θεσσαλονίκης μόνο μέσω της παράπλευρης βοηθητικής οδού, η οποία οδηγεί στο 1ο πάρκινγκ μετά τη διασταύρωση Ομολίου.

Εξάλλου, τα οχήματα που θα κινούνται επί της επαρχιακής οδού Λάρισας – Στομίου με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη, θα εισέρχονται στη ΝΕΟ Αθηνών – Θεσσαλονίκης από τη διασταύρωση Ομολίου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Δείτε επίσης
Κοινωνία
Σίβυλλα
Helios Kiosk