Μ. Χριστοδουλόπουλος: «Μόνο οι μορφωμένοι πάνε Βρυξέλλες;»

Την Παρασκευή 16 Μαΐου ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της «Ένωσης για την Πατρίδα και το Λαό», μίλησε στον Βήμα fm για την υποψηφιότητά του

Την Παρασκευή 16 Μαΐου ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της «Ένωσης για την Πατρίδα και το Λαό», Μάκης Χριστοδουλόπουλος μίλησε στους Βασίλη Χιώτη και Νότη Παπαδόπουλο για την υποψηφιότητά του.{{{ audio1 }}}

Για την υποψηφιότητά του και το Μνημόνιο

«Καθένας είναι σε ένα κόμμα από τη γέννησή του, αλλά εμείς οι καλλιτέχνες δεν ψηφίζουμε μνημόνιο, διότι νομίζω ότι και εσείς βλέπετε τι γίνεται τώρα… Να μας νοικοκυρέψουν ήρθαν οι Ευρωπαίοι, αλλά εμένα με κατέστρεψαν, αδελφέ μου. 95% κάτω είναι η δουλειά μου… Μπορεί να είμαι και λάθος σ’ αυτό, αλλά αυτό πιστεύω.»

Για το αν θα πάει στις Βρυξέλλες

«Γιατί να μην πάω; Φυσικά θα πάω. Εκτός αν πάνε μόνον οι μορφωμένοι… Το συμβόλαιό μου γράφει ότι αν φύγω, θα σταματήσω τη δουλειά μου την επόμενη ώρα.»

Για τις θέσεις Πολύδωρα για το ευρώ

«Μπορεί να έχετε δίκιο. Αλλά εγώ ειλικρινά τώρα το μαθαίνω αυτό. Πήγα με ένα σκοπό: να βοηθήσω. Τι θα κάνει το ευρώ ή ο καθένας, δεν με ενδιαφέρει. Με ενδιαφέρει να κάνω πέντε πράγματα και νομίζω ότι ξέρετε πως μπορώ να βοηθήσω και έχω βοηθήσει, αδελφέ μου, και το ξέρετε. Θέλω να βοηθήσω κάποια πράγματα που βλέπω με τα μάτια μου αυτές τις μέρες. Αν μπορώ να βοηθήσω, θα βοηθήσω. Αν δεν μπορώ, θα παραιτηθώ την άλλη ώρα. Έχεις το λόγο μου, που σου λέω.»

Για το αν δέχθηκε οχλήσεις από άλλα κόμματα και τη Ν.Δ.

«Κανένας. Αν μας ακούνε, να βγει ένας και να πει ότι φώναξαν το Μάκη και δεν πήγε. Μπορούσα να το συζητήσω (με τη Ν.Δ.), αλλά δεν ξέρω. Αν μου έδιναν τα πράγματα που ήθελα, δεν είχα λόγο να μην πάω. Τι θα ήθελα; Να μου δώσουν αυτά που μου έδωσε ο Πολύδωρας, τίποτε άλλο.»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk