Συγκέντρωση παραγωγών λαϊκών αγορών έξω από το Λευκό Πύργο

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο χώρο μπροστά από το Λευκό Πύργο πραγματοποιούν αυτή την ώρα παραγωγοί λαϊκών αγορών Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας και Θράκης. Οι παραγωγοί συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις, δηλώνοντας ότι δεν έχουν ικανοποιηθεί από τις αλλαγές στο νομοσχέδιο.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο χώρο μπροστά από το Λευκό Πύργο πραγματοποιούν αυτή την ώρα παραγωγοί λαϊκών αγορών Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας και Θράκης, απέχοντας για ακόμη μια ημέρα από την εργασία τους.

Εκπρόσωποι τους υποστηρίζουν πως θα φθάσουν μέχρι και το Συμβούλιο της Επικρατείας προκειμένου, όπως λένε, «να δοθεί δίκαιη λύση στα προβλήματα που δημιουργεί το σχετικό νομοσχέδιο».

Οπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας και Θράκης, Βασίλης Μακρίδης «ναι μεν γίνανε κάποια βήματα προς την σωστή κατεύθυνση, ωστόσο εκκρεμούν ζητήματα (διατάξεις που ψηφίζονται σήμερα) που μας οδηγούν στον γκρεμό».

Οι παραγωγοί υποστηρίζουν ότι με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο δεν θα ωφεληθούν οι καταναλωτές και ότι δεν πρόκειται να μειωθούν οι τιμές στις λαϊκές αγορές τη στιγμή που έχουν αυξηθεί διόδια, φορολογία κ.λπ. ενώ ζητούν απόσυρση του νομοσχεδίου και έναρξη του διαλόγου από μηδενική βάση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk