Με βαριά τιμωρία κινδυνεύουν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, αφού ο διαιτητής Παππάς τους «καίει» αμφότερους στο φύλλο αγώνα. Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι τα επεισόδια προκλήθηκαν αρχικά από τους οπαδούς του Δικεφάλου με την είσοδό τους στην Θύρα 6, πετώντας φωτοβολίδες και καθίσματα σε αυτούς του Παναθηναϊκού.

Έπειτα γίνεται λόγος και για την εισβολή φίλων του Τριφυλλιού στον αγωνιστικό χώρο, όπως κι ότι απάντησαν με τον ίδιο τρόπο στην επίθεση των «ασπρόμαυρων».

Χαρακτηριστικά σημειώνεται ότι ο αγώνας καθυστέρησε για 24 λεπτά λόγω των αρχικών επεισοδίων, ενώ πρόσθεσε και το αντικείμενο που χτυπήθηκε ο Σκόνδρας.

Επιπλέον έγραψε το περιστατικό με τους Ινσαουράλδε, Κουτρουμπή και τη μπουνιά του Αργεντινού στον στόπερ του Τριφυλλιού, εξαιτίας της οποίας κινδυνεύει να χάσει ακόμα και όλα τα υπόλοιπα ματς των πλέι οφ.

Οι πιθανές ποινές

Αναφορικά με τις ρίψεις αντικειμένων πριν από την έναρξη του αγώνα επισύρουν 20.000 έως 120.000 ευρώ πρόστιμο και ανάλογα με την βαρύτητα της πράξης επιβάλλονται μέχρι και τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Η είσοδος οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, αν συνδέεται με βιαιοπραγίες, τότε επιβάλλεται πρόστιμο 40.000 έως 240.000 ευρώ, 2 έως 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και αφαίρεση 3 βαθμών. Αν βέβαια κάποια ομάδα είναι υπότροπη, τότε… διπλασιάστε την ποινή αυτή.

Αν τα επεισόδια χαρακτηριστούν ως εκτεταμένα τότε γι’ αυτά που γίνονται στον αγωνιστικό χώρο προβλέπεται 70.000 έως 200.000 ευρώ πρόστιμο, 2 έως 3 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και αφαίρεση 3 βαθμών, ενώ για «εκτεταμένα» επεισόδια που λαμβάνουν χώρα στην κερκίδα, προβλέπεται πρόστιμο 60.000 έως 140.000 ευρώ πρόστιμο ανάλογα με τη βαρύτητα δύναται να επιβληθεί σωρευτικά και 1 έως 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Σε περίπτωση υποτροπής στα εκτεταμένα επεισόδια, προβλέπεται διπλασιασμός του προστίμου, 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και αφαίρεση 5 βαθμών.