Δ.Αβραμόπουλος: Ο Σπηλιωτόπουλος ίσως αποδειχθεί εξαίρετος δήμαρχος

Συνάντηση με τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων Άρη Σπηλιωτόπουλο είχε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Δημήτρης Αβραμόπουλος. «Να φύγει όσο το δυνατόν από το χαμήλωμα του πήχη των προσδοκιών και να φθάσει στις μεγάλες δυνατότητες που έχει, να ξαναγίνει η πόλη η ευρωπαϊκή, η πόλη η οποία μπορεί να διεκδικήσει να είναι πρωτεύουσα το πολιτισμού της Ευρώπης» τόνισε ο κ. Σπηλιωτόπουλος.

Συνάντηση με τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων Αρη Σπηλιωτόπουλο είχε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Ο κ. Αβραμόπουλος ανέφερε ότι είναι γνωστή η αγάπη του για την Αθήνα, την οποία υπηρέτησε για δύο ολόκληρες θητείες ως δήμαρχος.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δήλωσε δημόσια ότι στηρίζει την υποψηφιότητα του Αρη Σπηλιωτόπουλου, για τον οποίο είπε ότι μπορεί να αποδειχθεί εξαίρετος δήμαρχος με τις γνώσεις, την κατάρτισή του, την εμπειρία του και την άποψή του για την κοινωνία και την πολιτική.

«Όλοι εμείς που κουβαλάμε μία εμπειρία από τη διαχείριση των δημοτικών πραγμάτων, θα είμαστε κοντά του, για να αποδειχθεί ένας από τους καλύτερους δημάρχους» πρόσθεσε και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Σπηλιωτόπουλο.

Με εξίσου καλά λόγια μίλησε, από την πλευρά του, για τον κ. Αβραμόπουλο και ο Αρης Σπηλιωτόπουλος.

Είπε ότι υπήρξε ένας εξαιρετικά πετυχημένος δήμαρχος που παρέδωσε μια πιο ελκυστική, φιλόξενη, λαμπερή και τουριστική Αθήνα, αυτήν ακριβώς την πόλη που θέλει να συνεχίσει κι εκείνος.

Με αυτή την έννοια ανέφερε ότι αντάλλαξαν απόψεις για το πρόγραμμα επισημαίνοντας ότι η Αθήνα μπορεί να ξεφύγει από το «υπηρεσιακό διάλειμμα» των τελευταίων ετών.

«Να φύγει όσο το δυνατόν από το χαμήλωμα του πήχη των προσδοκιών και να φθάσει στις μεγάλες δυνατότητες που έχει, να ξαναγίνει η πόλη η ευρωπαϊκή, η πόλη η οποία μπορεί να διεκδικήσει να είναι πρωτεύουσα το πολιτισμού της Ευρώπης» τόνισε ο κ. Σπηλιωτόπουλος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk