Σε πλειστηριασμό τα γραφεία της Μηχανικής στο Μαρούσι

Σε πλειστηριασμό τέθηκε το ακίνητο της Μηχανικής στο Μαρούσι, στο οποίο στεγάζονται εδώ και χρόνια τα κεντρικά γραφεία της διοίκησης.
Η εταιρεία αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι δεν άσκησε κανένα ένδικο μέσο στον πλειστηριασμό που επέσπευσε η Χαλυβουργική με στόχο να καλυφθούν από τα έσοδα όλες οι απαιτήσεις των εργαζομένων και του Δημοσίου.
Επίσης, αναφέρεται πως τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας θα μεταφερθούν σε άλλο ιδιόκτητο ακίνητο στο Μαρούσι.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μηχανικής:
«Κατόπιν επιχειρηματικής απόφασης της Διοίκησης της εταιρείας ΜΗΧΑΝΙΚΗ Α.Ε., ενημερώνουμε το επενδυτικό κοινό, ότι λόγω του δυσμενούς οικονομικού κλίματος στην αγορά, το οποίο ματαίωνε κάθε προσπάθειά μας για ελεύθερη μεταβίβαση περιουσιακών στοιχείων, προκειμένου να μπορέσουμε να καλύψουμε άμεσες οικονομικές υποχρεώσεις μας, δεν προβάλλαμε αντιρρήσεις και δεν ασκήσαμε κανένα ένδικο μέσο στον πλειστηριασμό, που επέσπευσε η εταιρεία ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ Α.Ε. επί του ακινήτου ιδιοκτησίας μας, επί της οδού Μεγ. Αλεξάνδρου 91, Μαρούσι, με μοναδικό σκοπό να καλυφθούν όλες οι απαιτήσεις των εργαζομένων μας και του Ελληνικού Δημοσίου που έχουν προνόμιο εκ του πλειστηριάσματος των ευρώ τεσσάρων εκατομμυρίων εβδομήντα έξι χιλιάδων (4.076.000 €).

Η εταιρεία και ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου είχε και έχουν πάντα ως κύρια μέριμνά τους την ικανοποίηση όλων των εργατικών δικαιωμάτων των συνεργατών – υπαλλήλων και δίνουν απόλυτη προτεραιότητα στην εκπλήρωση των προς αυτούς υποχρεώσεων της εταιρείας.

Δηλώνουμε ότι η εταιρεία θα συνεχίσει απρόσκοπτα τις εργασίες της και θα ανταποκριθεί στο ακέραιο σε όλες τις υποχρεώσεις της έναντι πάντων. Τα γραφεία της εταιρείας θα μεταφερθούν σε ιδιόκτητο ακίνητο του ιδίου κτηριακού συγκροτήματος επί της οδού Βασιλίσσης Σοφίας 1, Μαρούσι».
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk