Ο Γιάννης Αλαφούζος παρουσιάζει τη νέα… «Λεωφόρο»

Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου δρομολογούνται εξελίξεις στον Παναθηναϊκό όσον αφορά του γήπεδο, αφού σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, θα παρουσιάσει την Τρίτη το μεσημέρι τα σχέδια της νέας «Λεωφόρου» καθώς και τις τιμές των καρτών διαρκείας για την επόμενη σεζόν (2014/2015), των οποίων η διάθεση ξεκινάει άμεσα.

Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου δρομολογούνται εξελίξεις στον Παναθηναϊκό όσον αφορά του γήπεδο, αφού σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, θα παρουσιάσει την Τρίτη το μεσημέρι τα σχέδια της νέας «Λεωφόρου» καθώς και τις τιμές των καρτών διαρκείας για την επόμενη σεζόν (2014/2015), των οποίων η διάθεση ξεκινάει άμεσα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κ. Ιωάννης Αλαφούζος παρουσιάζει αύριο Τρίτη 29 Απριλίου και ώρα 14:00 στο Baraonda (Τσόχα 43) τη νέα Λεωφόρο, όπως σχεδιάζεται να διαμορφωθεί με τις πρόσθετες παρεμβάσεις για την αύξηση της χωρητικότητας και τον καλλωπισμό του ιστορικού γηπέδου.

Επιπλέον, θα αναλυθεί η νέα τιμολογιακή πολιτική των Καρτών Διαρκείας, των μεμονωμένων εισιτηρίων και των Καρτών Μέλους στη Παναθηναϊκή Συμμαχία για την σεζόν 2014/15, η διάθεση των οποίων ξεκινά άμεσα».

Αθλητισμός
Σίβυλλα
Helios Kiosk