Την επέκτασή του στην κυπριακή αγορά ανακοίνωσε ο Ipanema Espresso, με την έναρξη λειτουργίας του πρώτου Ipanema Espresso boutique café στη Λευκωσία.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, σε έναν καλαίσθητο χώρο επί της οδού Διαγόρα στη Λευκωσία, οι φίλοι του Ipanema Espresso μπορούν να απολαύσουν τον αγαπημένο τους καφέ και πληθώρα ροφημάτων & εδεσμάτων σε ένα μοναδικά φιλικό και ζεστό περιβάλλον.


«Μετά από 10 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Ελληνική αγορά, ο πολυβραβευμένος βραζιλιάνικος 100% Arabica Ipanema Espresso απελευθερώνει, πλέον, τα μοναδικά του αρώματα και στην αγορά της Κύπρου» επισημαίνει η εταιρεία στην ίδια ανακοίνωση.
Στην τελετή εγκαινίων οργανώθηκε, μεταξύ άλλων, ένα ξεχωριστό event γευσιγνωσίας καφέ, με τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, Barista Trainer Ipanema Espresso & 4ο Παγκόσμιο Πρωταθλητή Coffee in Good Spirits (Γαλλία –Ιούνιος 2013) να παρουσιάζει τις τελευταίες τάσεις στο χώρο του καφέ.
Σημειώνται ότι ο Ipanema Espresso έχοντας πιστοποιηθεί κατά Rainforest Alliance, UTZ & Fair Trade, αναδείχθηκε το 2009 ως ένας από τους 10 καλύτερους καφέδες στον κόσμο.