Συμπληρωματικές εξηγήσεις για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα έδωσε ο προφυλακισμένος Γιώργος Ρουπακιάς ύστερα από μια απολογία που κράτησε 11 ώρες από το πρωί ως αργά το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας. Την ίδια διαδρομή θα ακολουθήσει τη Μεγάλη Τρίτη και ο φερόμενος ως συνεργός του Γιάννης Καζαντζόγλου.

Κατά τη μαραθώνια απολογία του ο Γ. Ρουπακιάς δεν φαίνεται να πρόσθεσε κάτι καινούργιο στα όσα έχει ήδη πει ενώ ζήτησε συγγνώμη από τις δύο ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητρακοπούλου για την προκλητική συμπεριφορά του ενώπιόν τους, όταν και επιτέθηκε με ακατονόμαστες φράσεις εναντίον τους

Ο Γ. Ρουπακιάς απολογήθηκε και για την κατηγορία της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση ενώ δεν υπήρξε γνώμη για την προφυλάκισή του καθώς είναι ήδη προφυλακισμένος.

Όπως έχει αναφερθεί και σε δημοσίευμα που είχαν Τα Νέα της Μ.Δευτέρας, Γ. Ρουπακιάς και Ι. Καζαντζόγλου καλούνται ενώπιον των εφετών-ειδικών ανακριτριών να δώσουν συμπληρωματικές εξηγήσεις για τη δολοφονία του 34χρονου στο Κερατσίνι, αλλά και τη συμμετοχή τους στη ΧΑ.

Μετά το Πάσχα, οι δικαστικοί λειτουργοί θα προχωρήσουν στην κλήση προς απολογία βουλευτών της Χρυσής Αυγής για τους οποίους θια γίνει δεκτό το δικό τους αίτημα για άρση της ασυλίας.

Με βάση τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει, για άλλους έχουν ζητήσει άρση ασυλίας για το κακούργημα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης και για άλλους για κατοχή όπλων με στόχο την προμήθεια εγκληματικής οργάνωσης.