Κεγκέρογλου: Μπίζνες βουλευτή Χρυσής Αυγής με Γιατρούς του Κόσμου

Επίθεση στη Χρυσή Αυγή εξαπέλυσε ο υφυπουργός Εργασίας Β.Κεγκέρογλου, χαρακτηρίζοντάς την «αποτύπωση του φαρισαϊσμού» και καταγγέλλοντάς την ότι, ενώ επιτίθεται στους «Γιατρούς του Κόσμου» στο Πέραμα, την ίδια ώρα βουλευτής-επιχειρηματίας του κόμματος κάνει «μπίζνες» με την οργάνωση. Ο κ. Κεγκέρογλου κατέθεσε δύο τιμολόγια του βουλευτή προς την Οργάνωση «Γιατροί του Κόσμου», τα οποία έχει ήδη στείλει και στο ΣΔΟΕ και στον εισαγγελέα.

Επίθεση στη Χρυσή Αυγή εξαπέλυσε ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου, χαρακτηρίζοντάς την «αποτύπωση του φαρισαϊσμού» και καταγγέλλοντάς την ότι, ενώ επιτίθεται στους «Γιατρούς του Κόσμου» στο Πέραμα, την ίδια ώρα βουλευτής-επιχειρηματίας του κόμματος κάνει «μπίζνες» με την οργάνωση.

Ταυτόχρονα, κατέθεσε δύο τιμολόγια του βουλευτή-επιχειρηματία προς την Οργάνωση «Γιατροί του Κόσμου», τα οποία, όπως είπε, έχει ήδη στείλει και στο ΣΔΟΕ και στον εισαγγελέα.

Αφορμή ήταν επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Λαφαζάνη για τη δωρεάν ιατροφαρμακευτική κάλυψη στους άνεργους της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης Περάματος.

«Η Χρυσή Αυγή εμπαίζει ακόμα και αυτούς που την πιστεύουν και οδηγούνται να στηρίζουν αυτό το νεοναζιστικό μόρφωμα. Την ίδια ώρα της χθεσινής επίθεσης της στα ιατρεία των Γιατρών του Κόσμου στο Πέραμα που έγινε με εντολή και καθοδήγηση της, βουλευτής-επιχειρηματίας είναι προμηθευτής της οργάνωσης των Γιατρών Κόσμου.

» Αυτό δείχνει ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι μόνο εγκληματική οργάνωση, αλλά είναι και μπίζνες. Καταθέτω δύο τιμολόγια του επιχειρηματία προς τους Γιατρούς του Κόσμου. Τα τιμολόγια ήδη στάλθηκαν στο ΣΔΟΕ και διαβιβάστηκαν στην εισαγγελία. Είναι η αποτύπωση του φαρισαϊσμού του μορφώματος αυτού» δήλωσε ο κ. Κεγκέρογλου.

Όπως εξάλλου αναφέρεται στο διαβιβαστικό έγγραφο, από τον έλεγχο που διενήργησε ανεξάρτητη εταιρεία ορκωτών λογιστών για λογαριασμό της αρμόδιας υπηρεσίας, «προέκυψε ότι τα είδη που αναφέρονται σε τιμολόγιο ύψους 24.969 ευρώ δεν συνάδουν με τη δραστηριότητα του συγκεκριμένου προμηθευτή όπως αυτή απεικονίζεται στη σφραγίδα τιμολογίου με τα στοιχεία του».

Πολιτική
Σίβυλλα
Helios Kiosk