• Αναζήτηση
 • Στο 5,13% αυξήθηκε η απόδοση του νέου 5ετούς ελληνικού ομολόγου

  Στο 5,13% αυξήθηκε η απόδοση του νέου 5ετούς ελληνικού ομολόγου αναφοράς την Παρασκευή, σημειώνοντας αύξηση κατά 18 μονάδες βάσης από το επίπεδο τιμολόγησής του, επιβεβαιώνοντας όσους υποστήριξαν ότι το ενδιαφέρον για το ομόλογο δεν θα παραμείνει ισχυρό και κατά τη διαπραγμάτευσή του. «Eίναι αρκετά εμφανές ότι πολλοί από αυτούς που αγόρασαν το ομόλογο δεν είναι μακροπρόθεσμοι αγοραστές» σημείωνε διαπραγματευτής. Ανοδο καταγράφει και η απόδοση του 10ετους ομολόγου.

  Στο 5,13% αυξήθηκε η απόδοση του νέου 5ετούς ελληνικού ομολόγου αναφοράς την Παρασκευή, σημειώνοντας αύξηση κατά 18 μονάδες βάσης από το επίπεδο τιμολόγησής του, επιβεβαιώνοντας όσους υποστήριξαν ότι το ενδιαφέρον για το ομόλογο δεν θα παραμείνει ισχυρό και κατά τη διαπραγμάτευσή του.

  «Eίναι αρκετά εμφανές ότι πολλοί από αυτούς που αγόρασαν το ομόλογο (στην κοινοπρακτική έκδοση) δεν είναι μακροπρόθεσμοι αγοραστές» σημείωνε διαπραγματευτής.

  Σημειώνεται ότι η Ελλάδα ολοκλήρωσε την Πέμπτη με επιτυχία την έκδοση 5ετούς ομολόγου αξίας 3 δισ. ευρώ με ετήσιο κουπόνι 4,75% και απόδοση 4,95%.

  Στο 6,24% η απόδοση του 10ετούς

  Ανοδο καταγράφει και η απόδοση του 10ετους ομολόγου στο 6,24%, παρά την υποχώρησή του κάτω από το 6% την Πέμπτη.

  Οικονομία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk