Κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού να γιορτάσουν όλη μαζί την κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος έκανε ο Μίτσελ σε συνέντευξη Τύπου που δώθηκε σήμερα, Δευτέρα, εν όψει της κυριακάτικης φιέστας των «ερυθρολέυκων», που θα είναι αφιερωμένη όπως αποκαλύψφθηκε στα παιδιά και θα έχει στόχο την ενίσχυση της UNICEF.

«Είμαστε χαρούμενοι που θα γιορτάσουμε το 41ο πρωτάθλημα μπροστά στον κόσμο μας στον αγώνα με τον Απόλλωνα. Θέλω να προσκαλέσω όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, όλη την οικογένεια της ομάδα μας, να έρθει να γιορτάσει μαζί μας» είπε αρχικά ο τεχνικός των πρωταθλητών και συνέχισε:

«Η γιορτή αυτή είναι μία ευκαιρία να βοηθήσουμε την UNICEF στην συνεργασία που έχουμε για τον εμβολιασμό των παιδιών. Ο Ολυμπιακός σαν σύλλογος είναι πάντα κοντά στα παιδιά και σ’ αυτούς που τον χρειάζονται, όπως το έχει αποδείξει μέχρι σήμερα» και κατέληξε:

«Είναι σημαντικό που μπορούμε να γιορτάσουμε μαζί την κατάκτηση του δικού μας πρωταθλήματος με αυτή των παιδιών της ομάδας Κ-15».

Όσο αναφορά στο πρόγραμμα της εκδήλωσης, το πρώτο μέρος θα είναι αφιερωμένο στην UNICEF και τα παιδιά. Η γιορτή θα αρχίσει από το πρωί της ημέρας του αγώνα με τον Απόλλωνα με ένα πάρκο που θα φτιαχτεί έξω από το στάδιο για μικρά παιδια. Το πάρκο θα έχει πολλές δραστηριότητες όπως παιχνίδια, φωτογραφίες σε photo booth και face painting με τα χρώματα του Ολυμπιακού.

Το δεύτερο μέρος θα είναι ένα αφιέρωμα στο παρελθόν, το παρών και το μέλλον του Ολυμπιακού.

Θα βραβευτεί η ομάδα Κ-15, θα υπάρξει ένας καλεσμένος έκπληξη και θα γίνει αφιέρωμα σε μία μεγάλη μορφή του Ολυμπιακού που απεβίωσε πρόσφατα.

Στο τελευταίος μέρος της φιέστας θα έρθουν τα 40 πρωταθλήματα στο γήπεδο και θα γίνει η στέψη της ομάδας με το 41ο.