Από το βίντεο προκύπτει ότι ήταν προσωπική γραμμή και επιλογή του κ. Μπαλτάκου να έχει επαφές με την ΧΑ, δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Μάκης Βορίδης, σημειώνοντας: «Η ΝΔ δεν μπορεί να κάνει και τα δύο, και δίωξη της Χ.Α. και επαφές».

Ο κ. Βορίδης χαρακτήρισε βαρύ και προφανές πολιτικό ατόπημα από πλευράς Μπαλτάκου να διατηρεί επαφές με την Χρυσή Αυγή, ωστόσο, τόνισε ότι δεν μπορεί να καταδικάζεται συνολικά ο τέως γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου, είτε για τις προσωπικές του απόψεις είτε για τη δουλειά που έκανε σε άλλα θέματα ως γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου.

Μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στο Mega και αναφερόμενος στα περί παρέμβασης στη Δικαιοσύνη, αναρωτήθηκε: «με 32 φακέλους γεμάτους κακουργηματικές πράξεις, υπάρχει ανάγκη παρέμβασης

«Να αφήσουμε τον κύριο Κασιδιάρη να πάει την μπάλα εκεί που θέλει; Εδώ θα μιλήσουμε για την ταμπακιέρα: υπάρχουν κακουργηματικές πράξεις ή όχι;» τόνισε.

Παράλληλα, διαβεβαίωσε ότι ο κ. Μπαλτάκος δεν είχε και δεν θα μπορούσε να έχει καμία σχέση με τη συγκέντρωση των δικογραφιών για τα μέλη της Χρυσής Αυγής.