Η PwC ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνένωσής της με την Booz & Company. Μετά την διασφάλιση όλων των απαιτούμενων από τις ρυθμιστικές αρχές εγκρίσεων για την συνένωση αυτή, η Booz & Company αποτελεί επισήμως πλέον τμήμα του δικτύου της PwC.
Σηματοδοτώντας αυτό το γεγονός, η Booz & Company μετονομάζεται Strategy& (προφέρεται Strategy and).
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η νέα επωνυμία, η οποία θα χρησιμοποιείται μαζί με την επωνυμία και το brand της PwC, αντικατοπτρίζει τη δυναμική που φέρνει η Booz & Company στο δίκτυο της PwC, και συγκεκριμένα στον τομέα των συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα στρατηγικής, καθώς και τα οφέλη που προκύπτουν από αυτήν τη συμφωνία για όλους τους πελάτες και τους ενδιαφερομένους φορείς.
Έπειτα από ένα σύντομο χρονικό διάστημα, η Booz & Company δεν θα έχει το νόμιμο δικαίωμα να χρησιμοποιεί την επωνυμία Booz, μετά την αλλαγή ιδιοκτησίας.
Καλωσορίζοντας την ομάδα Strategy& στο δίκτυο της PwC, ο Dennis Nally, Πρόεδρος της PricewaterhouseCoopers International, δήλωσε: «Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα για την PwC, τους πελάτες μας και τους ενδιαφερόμενους φορείς. Οι επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν πρωτόγνωρους κινδύνους που απειλούν την ομαλή λειτουργία τους και οι οργανισμοί αναζητούν όλο και περισσότερο τη σωστή στρατηγική και την ικανότητα να την υλοποιήσουν. Η PwC και η Strategy& μαζί έρχονται να καλύψουν αυτή την ανάγκη –προσφέροντας στους πελάτες μας και τους λοιπούς ενδιαφερόμενους φορείς έργο υψηλής αξίας, προσελκύοντας στελέχη με υψηλές δεξιότητες και βοηθώντας τις επιχειρήσεις σε όλον τον κόσμο να χτίσουν τις δεξιότητές τους σε παγκόσμια κλίμακα».
Ο κ. Κυριάκος Ανδρέου, Advisory Leader της PwC στην Ελλάδα πρόσθεσε: «Ενσωματώνοντας την Strategy& στο δίκτυο της PwC, αλλάζουμε το τοπίο στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών στην Ελλάδα. Προσφέρουμε στους πελάτες μας έναν μοναδικό συνδυασμό εξειδικευμένης γνώσης και εμπειρίας στο σχεδιασμό στρατηγικής (strategy consulting) μαζί με την αποδεδειγμένη ικανότητα στην υλοποίηση και στην πρακτική εφαρμογή τους».