Ενημερωτική Διημερίδα με στόχο την «Πρόληψη – Έγκαιρη Διάγνωση και Αντιμετώπιση του Καρκίνου του Μαστού» διοργανώνουν η Μονάδα Έρευνας Ακτινολογίας & Ιατρικής Απεικόνισης του Πανεπιστημίου Αθηνών, η Εταιρεία Απεικονίσεων Μαστού και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «’Αλμα Ζωής» στις 11 και 12 Απριλίου 2014.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στο Μικρό Αμφιθέατρο του Αρεταιείου Νοσοκομείου (Βασ. Σοφίας 76, Αθήνα) και στη Μονάδα Έρευνας Ακτινολογίας & Ιατρικής Απεικόνισης του Παν/μιου Αθηνών, στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο (οδός Παπαδιαμαντοπούλου 20, Ιλίσια, Μετρό Μέγαρο Μουσικής).

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα

Στα πλαίσια της Διημερίδας θα πραγματοποιηθούν Ομιλίες Ενημέρωσης του Κοινού, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης δωρεάν εξέταση ψηλάφησης μαστού από ειδικευμένους ιατρούς σε όσες γυναίκες το επιθυμούν, ενημέρωση από ειδικούς, εξέταση υπερήχων, όπου απαιτείται και ψηφιακή Μαστογραφία, όπου κριθεί απαραίτητο (η Μονάδα Έρευνας Ακτινολογίας & Ιατρικής Απεικόνισης του Πανεπιστημίου Αθηνών, θα τις εκτελέσει με αντίτιμο τα έξοδα της εξέτασης ήτοι 25€ ανά Μαστογραφία).

Διευκρινίζεται ότι θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας και θα οργανωθούν ειδικά ραντεβού για εξετάσεις μαστογραφίας και υπερήχων και μέσα στον Απρίλιο και το Μάιο.

Πληροφορίες: Τηλ. 210 72 58 550 και 210 72 27 488